Hnedá maskara

Počet výrobkov: 5
Triedenie

Hnedá maskara - efekt

Špirála na riasy v hnedej farbe je zaujímavou a elegantnou alternatívou klasického čierneho pigmentu. Poskytuje jemnejší a prirodzenejší efekt. Je ideálna pre ľudí, ktorí chcú mierne, bez výrazného efektu zdôrazniť svoj pohľad. Hnedá maskara funguje skvele pri dennom líčení, ale výborne doplní aj večerný styling, dodá očiam hĺbku a tajomnosť.


Dozvedieť sa viac

Čierna vs. hnedá riasenka

Hnedá špirála je oveľa tlmenejšia a pôsobí prirodzenejšie, čo z nej robí ideálnu voľbu pre ľudí so svetlou pokožkou, svetlými vlasmi a pre tých, ktorí uprednostňujú jemný make-up. Čierna sa naopak hodí k silnejšiemu, výraznejšiemu líčeniu. Čo sa týka výdrže a vlastností prípravku, ako je predĺženie či natáčanie rias, na farbe nezáleží - farba neovplyvňuje vlastnosti produktu.

Hnedá maskara - pre koho?

Hnedé maskary si v poslednej dobe získavajú na popularite a čoraz viac ľudí si ich vyberá kvôli zaujímavému efektu, ktorý dokážu zabezpečiť. Budú ideálne pre ľudí:

  • so svetlými vlasmi a svetlou pleťou, kde sa čierna maskara môže zdať príliš intenzívna,
  • ktorí uprednostňujú prirodzený make-up a chcú svoje mihalnice zvýrazniť iba jemne,
  • na vytváranie kreatívneho a umeleckého líčenia.

V Cosibelle je každá hnedá maskara kvalitná, poskytuje dlhotrvajúci efekt, dokonale zvýrazňuje dĺžku, natočenie a hustotu rias. Spoznajte ich a vyberte si pre Vás to najlepšie.

Prezrite aj: Očné tienePaletky očných tieňovBázy pod očné tieneVodeodolná špirálaOči a obočie

Prečítajte si: Glass skin, clean look - ako získať efekt zdravej pleti pomocou kórejskej kozmetiky?

pixel