Čistiace pleťové emulzie

Počet výrobkov: 24

Čistiaca emulzia je jemný prípravok na odličovanie pleti, ktorý účinne a šetrne odstraňuje nečistoty. Nespôsobuje podráždenie a zanecháva na pokožke jemne hydratačný film, ktorý obnovuje jej prirodzené pH. Pozrite si odličovacie pleťové emulzie v našom e-shope a užite si jemnučké čistenie a odstraňovanie make-upu!

Triedenie

Čistiace pleťové emulzie

V prípade, že máte citlivú, suchú alebo podráždenú pleť, je nutné k nej pristupovať jemne, aby nedošlo k poškodeniu pokožky. Zložky obsiahnuté v čistiacich pleťových emulziách sú preto ideálnou voľbou. Tieto čistiace prípravky majú jemnú, mierne olejovitú konzistenciu.

Obsahujú zložky, ktoré pomáhajú rozpúšťať nečistoty a odstraňujú ich z povrchu pokožky bez narušenia hydrolipidovej vrstvy a naviac, majú ošetrujúce vlastnosti.


Dozvedieť sa viac

Čo čistiace emulzie na pleť obsahujú?

Zloženie čistiacich pleťových emulzií bolo navrhnuté tak, aby odstraňovalo nečistoty bez rizika podráždenia. V zložení preto napríklad nájdeme:

  • brezovú šťavu, ktorá normalizuje sekréciu kožného mazu a hydratuje
  • oleje, napr. slnečnicový, ktorý vyrovnáva textúru pokožky a hydratuje
  • rastlinné extrakty, napr. z ibišteka, ktoré upokojujú podráždenie a pôsobia proti voľným radikálom

Jemné čistiace pleťové emulzie – pre koho sú vhodné?

Emulzie sú vhodné pre všetky typy pleti, najmä však pre suchú a citlivú pleť. Obsiahnuté zložky hydratujú a chránia jemnú pokožku. Tento typ kozmetických prípravkov bude vhodný aj pre aknóznu a podráždenú pleť, pretože látky v zložení umývacích emulzií nevysušujú. Prezrite si našu ponuku čistiacich prípravkov na tvár vo forme šetrných emulzií a vyberte si vhodný produkt pre Vašu pleť.

pixel