Masky na poškodené vlasy

Počet výrobkov: 35

Hľadáte masku, ktorá bude plniť náročné potreby poškodených vlasov? Ste na správnom mieste! Pripravili sme ponuku masiek s bohatým zložením, plným účinných zložiek, ktoré posilňujú vlasy a dopĺňajú nedostatky v ich štruktúre. Pri pravidelnom používaní si všimnete, ako sa stav vlasov zlepšuje, navracia sa im pružnosť a lesk. Nájdite si svoju obľúbenú masku aj Vy!

Triedenie

Profesionálna starostlivosť o slabé a lámavé vlasy

Každý typ vlasov si vyžaduje správnu starostlivosť, ktorá je prispôsobená ich potrebám. Osobitnú pozornosť treba venovať vlasom, ktoré majú sklony k lámaniu, sú slabé a poškodené. Bohužiaľ, tento typ vlasov je náchylnejší na poškodenie spôsobené vonkajšími faktormi - vplyvom vetra a slnka, či mechanickými vplyvmi, ako je trenie o oblečenie alebo časté česanie kefou. Poškodené vlasy spoznáte ľahko - najčastejšie majú rozštiepené končeky a nevytvárajú jednotný celok, ale rady sa oddeľujú. Pokiaľ chcete svojim lámajúcim sa a poškodeným vlasom zabezpečiť kvalitnú starostlivosť, zaraďte do svojej starostlivosti špeciálne masky. Ich zloženie je navrhnuté tak, aby vlasom poskytlo presne to, čo potrebujú: posilnenie štruktúry vlasu, zvýšenie odolnosti voči poškodeniu a uzavretie samotného vlasu.


Dozvedieť sa viac

Ľahké zloženie masiek pre slabé a lámajúce sa vlasy

Tento typ vlasov sa vyznačuje tým, že sa ľahko zaťažujú a pôsobia mastne a zľahlo. Pokiaľ po tomto efekte netúžite, odporúčame vyberať masky s ľahkým zložením, ktoré nájdete práve u nás - v širokej ponuke e-shopu Cosibella. Masky tak ľahko dodajú vlasom potrebné zložky bez toho, aby spôsobili nežiaduce vedľajšie účinky.

Posilňujúce zložky v maskách na vlasy

Základom starostlivosti o slabé vlasy je posilnenie ich štruktúry. Dôležitú úlohu v starostlivosti preto zohrávajú proteíny. Tieto zložky sú základnými stavebnými prvkami vlasov, sú schopné vyplniť štruktúru vlasu a ochrániť ich pred ďalším poškodením a lámaním. Navyše sú zodpovedné za uhladenie a zjemnenie vlasov. Ak túžite po vlasoch, ktoré sú lesklé, zvoľte masku, ktorá má v zložení rastlinné oleje, napríklad olej z avokáda alebo arganový olej. Nielenže vlasom dodajú krásny lesk, ale taktiež ich ochránia pred ďalším poškodením. Správna starostlivosť postavená na vhodnej kozmetike a pravidelnosti vie priniesť úžasné výsledky. Masku pre konkrétny typ vlasov sa oplatí vybrať a zaradiť do pravidelnej rutiny čo najskôr - len s ňou môžete očakávať tie najlepšie výsledky.

Prezrite aj: Šampóny pre poškodené vlasyKondicionéry pre poškodené vlasyVlasové oleje

Prečítajte si: Najlepšie oleje na vlasy, ktoré posilnia, ochránia a skrášlia Vaše vlasy

pixel