Krémy proti pigmentovým škvrnám

Počet výrobkov: 109

Krémy na pigmentové škvrny sú špeciálne produkty určené pre ľudí s hyperpigmentáciou pokožky. Ich pokročilé zloženie pomáha redukovať existujúce pigmentové škvrny a zabraňuje tvorbe nových. Vďaka nim môžete dosiahnuť jednotnú a žiarivú pleť. Tieto krémy sú vhodné pre rôzne typy pleti a poskytujú účinnú podporu v boji proti škvrnám a nežiaducim sfarbeniam pleti. Objavte našu ponuku a získajte späť svoje sebavedomie vďaka krásnemu, rovnomernému a jednotnému tónu pleti!

Triedenie
počet výrobkov: 30/109

Krémy, ktoré zosvetlia zafarbenie – dokonalý spôsob, ako zjednotiť tón pleti

Nežiaduce sfarbenia, pigmentové škvrny a fľaky na pleti trápia mnohých z nás a nevyzerajú esteticky. Často vytvárajú dojem, že tvár vyzerá zanedbane. Navyše, veľmi ťažko ich skryjeme pod make-up. Namiesto toho, aby sme ich maskovali však môžeme použiť krémy, ktoré zafarbenie zosvetlia a zredukujú. Majú zamatovú konzistenciu a sú určené na denné aj nočné použitie. Takáto kozmetika obsahuje okrem iného aj zložky, ktoré podporujú inhibíciu produkcie melanínu zodpovedného za hnednutie pokožky. Vďaka tomu pomáhajú rozjasniť a zjednotiť farbu už existujúcich sfarbení a zároveň predchádzať novým.


Dozvedieť sa viac

Krémy proti pigmentovým škvrnám - čo obsahujú?

Zloženie ​​krémov na zosvetlenie sfarbení obsahuje zložky, ktoré podporujú odstránenie odumretých buniek pokožky a tým znižujú množstvo melanínu v pokožke. Patria sem napríklad AHA a BHA kyseliny alebo retinol. Pomáhajú tiež stimulovať bunky pokožky k obnove, vyrovnávajú jej povrch a omladzujú ju. Takéto prípravky môžu tiež obsahovať:

  • vitamín C, ktorý pomáha pleť rozjasniť,
  • peptidy a ceramidy, ktoré podporujú rekonštrukciu a regeneráciu pokožky,
  • sľudu, minerál, ktorý pomáha opticky rozjasniť pleť.

Ingrediencie sú vyberané tak, aby podporili vyhladenie a získanie jednotného tónu pleti.

Najlepšie krémy pre zosvetlenie sfarbení

Ak sa pýtate, ako si vybrať dobrý krém proti sfarbeniam, venujte pozornosť niekoľkým dôležitým aspektom. Krém musí obsahovať vhodné zložky v potrebných koncentráciách, ktoré sú vysoko účinné. Okrem toho je dôležitá aj konzistencia krému a konečný finish, ktorý zanecháva na pokožke. Vyberte si kozmetiku, ktorá vyhovuje potrebám Vašej pleti. Pre ľudí s mastnou pleťou sú vhodné ľahké, rýchlo sa vstrebávajúce prípravky, zatiaľ čo pre citlivú a suchú pleť sú vhodné sýtejšie a bohatšie krémové textúry, ktoré zanechávajú pocit hydratácie.

Pigmentáciu na pleti neskrývajte, ale radšej s ňou účinne bojujte - používajte vhodné krémy pre starostlivosť o pokožku a prekonajte tento problém. Zložky prítomné v krémoch na redukciu sfarbení Vám môžu pomôcť dosiahnuť uspokojivé výsledky a jednotnú pleť. E-shop Cosibella ponúka množstvo produktov od značiek z celého sveta. 

Prezrite aj: Rozjasňujúce krémySéra proti sfarbeniamPleťové masky proti pigmentovým škvrnám

Prečítajte si: TOP 5 osvedčených kozmetických prípravkov proti sfarbeniu a SkinTra – C The Light – rozlúčte sa so sfarbeniami pomocou séra s vitamínom C

pixel