Prípravky na čistenie štetcov

Počet výrobkov: 2

Starostlivosť o štetce na make-up a ďalšie pomôcky na líčenie je veľmi dôležitá, pretože umožňuje hygienické nanášanie prípravkov, predchádza vzniku nedokonalostí a prenášaniu zápalov na pokožke. V našej ponuke nájdete najrôznejšie čističe na štetce, napr. gély alebo hubky vhodné na suché čistenie. Starajte sa o svoje štetce - vydržia Vám dlhé roky a Vaša pleť sa Vám taktiež poďakuje!

Triedenie

Prípravky na čistenie štetcov – špeciálna starostlivosť o kozmetické štetce

Správne čistenie štetcov na aplikáciu dekoratívnej kozmetiky je nielen hygienické, ale zvyšuje aj ich životnosť. Tento proces je tiež kľúčový pre samotnú pleť, pretože v štetinách štetcov sa hromadia nečistoty a baktérie, ktoré sa veľmi jednoducho prenášajú na kožu. To môže spôsobovať vznik nedokonalostí a čiernych bodiek alebo zhoršovať prejavy akné. Pomocou týchto špeciálnych čističov zaistíte starostlivosť nielen Vašim štetcom, ale aj Vašej pleti.


Dozvedieť sa viac

Praktické čističe na štetce – spoľahlivý pomocník vo Vašej kozmetickej taštičke

Čistenie štetcov nemusí nutne znamenať použitie vody. Na občasné umytie Vám bude stačiť špeciálna hubka na suché čistenie, ktorá ľahko a rýchlo odstráni púder alebo očné tiene nahromadené v štetinách. Nečistoty odstránite krúživými pohybmi. Tento spôsob čistenia síce nenahrádza umývanie pomocou vody či špeciálnych prípravkov, ale je praktickým riešením, pokiaľ nedisponujeme veľkým množstvom štetcov a potrebujeme ich použiť hneď za sebou. 

Ako používať prípravky na čistenie štetcov?

Čistenie štetcov pomocou špeciálnych produktov je jednoduchý proces, ktorý Vám zaberie len veľmi málo času. Stačí, keď štetiny namočíte do vody, nanesiete na ne malé množstvo čističa a pomocou krúživých pohybov ho napeníte. Akonáhle bude štetec čistý, dôkladne ho opláchnite pod tečúcou vodou. Nakoniec postačí nechať štetce uschnúť v správnej polohe.

Prezrite aj: Hubky na make-upOdličovacie tampónyŠtetceKliešte na mihalnice

Prečítajte si: Dokonalé líčenie na ples – tipy & najlepšia kozmetika

pixel