Rozjasňovače

Počet výrobkov: 60

Rozjasňovače alebo tzv. "highlightery" sa používajú na zvýraznenie svetlých bodov na tvári, ako sú vrcholy lícnych kostí, obočie, brada alebo špička nosa. Dosiahnutý efekt môže byť jemný alebo výrazný v závislosti od intenzity a konečnej úpravy rozjasňovačom. Objavte týchto skvelých pomocníkov v našom obchode a dodajte Vašej pleti tú správnu iskru!

Rozjasňovače  

Milujete efekt pokožky, ktorá sa na slnku jemne trblieta? Chcete to dosiahnuť v ktorúkoľvek ročnú dobu? Siahnite po rozjasňovači! Je to produkt naplnený časticami, ktoré odrážajú svetlo a vďaka nim pokožka získava jemný, zdravý lesk. S touto kozmetikou môžete zdôrazniť prednosti tváre, napr. lícne kosti alebo špičku nosa. Rozjasňovačom je možné navyše opticky zväčšiť pery, rozžiariť pohľad a dokonca aj "omladiť" tvár! Takže je to skutočná must-have pre každú milovníčku make-upu. Je ťažké si bez neho predstaviť moderný make-up.  


Dozvedieť sa viac

Aké rozjasňovače nájdete v našej ponuke?

Rozjasňovač pri nanášaní na pleť sa rozplýva a perfektne splýva s pokožkou pleti - ideálne je, ak je viditeľný až pri nasvietenej tvári. Pleť by ním mala byť mierne rozjasnená, ale nesmie byť lesklá, ako by bola mastná. Aby ste dosiahli takýto efekt, musíte si vybrať správnu kozmetiku. V našej ponuke nájdete rozjasňovače v kamennej, sypkej aj tekutej forme. Líšia sa nielen spôsobom aplikácie, ale aj účelom.  

Lisovaný rozjasňovač

Lisovaný rozjasňovač, tj lisovaný, je najčastejšie voleným produktom.

  • Ľahko sa nanáša. Stačia končeky prstov alebo štetcom rozotrieť kozmetiku a následne rozotrieť rozjasňovač do vybraných partií tváre. Silu „svetla“ je možné stupňovať nanesením niekoľkých vrstiev produktu.
  • Dodáva sa v rôznych odtieňoch. Vďaka tomu si môžete vybrať perfektnú kozmetiku pre Vašu farbu pleti a získať prirodzený efekt.

Lisované rozjasňovače sú určené pre väčšinu typov pleti. S ich aplikáciou však buďte opatrní, pokiaľ máte pleť so sklonom k ​​akné. Táto kozmetika dokáže zdôrazniť zmeny na tvári.  

Sypký rozjasňovač

Väčšina práškových rozjasňovačov sú minerálne produkty. Obsahujú zložky, ktoré pomáhajú jemne rozjasniť pokožku a dosiahnuť hodvábny, hladký povrch. Ich výhodou je veľmi ľahká konzistencia, ktorá umožňuje získať prirodzený efekt aj pre začínajúcich priaznivcov líčenia. Sypké rozjasňovače by mali byť aplikované štetcom s krátkymi hustými štetinami. S týmto doplnkom presne nanesiete prípravok na vybrané partie tela a ľahko skombinujete s púdrom alebo bronzerom. Takto získate plynulé prechody.  

Tekutý rozjasňovač  

Tekutý rozjasňovač má zamatovú textúru. Ľahko preniká do pokožky a dobre sa mieša s podkladovou bázou. Vďaka tomu sa nehromadí v póroch a nezdôrazňujú sa žiadne nedokonalosti. Kozmetika je preto ideálna pre problematickú pleť, napr. s akné alebo suchou pleťou.  

Rozjasňovač - kde a ako nanášať?

Rozjasňovač sa oplatí aplikovať nielen na lícne kosti, ale aj na amorov lúk, nos, kútik oka a obočie – na tie miesta, ktoré chcete zdôrazniť. Musíte ho vklepať štetcom alebo prstami a krúživými pohybmi vblendovať, aby sa spojil s inou kozmetikou. Správne zvolený rozjasňovač dodá Vašej pleti zdravý lesk. Preto nečakajte - vyskúšajte našu kozmetiku a nájdite si ten správny prípravok pre seba. 

Prečítajte si: Glass skin, clean look - ako získať efekt zdravej pleti pomocou kórejskej kozmetiky?

pixel