Prípravky po opaľovaní

Počet výrobkov: 12

Červená, napätá a podráždená pokožka po opaľovaní? Na pomoc prichádzajú ošetrujúce a upokojujúce produkty po opaľovaní! Ich receptúry sú často krémové alebo gélové a bohaté na upokojujúce a hydratačné zložky. V kozmetike po opaľovaní často nájdete aloe vera, či panthenol, čo sú známe upokojujúce zložky. Vyzbrojte sa prípravkami po opaľovaní a zabudnite na nepohodlie a spálenú pokožku!

Triedenie

Starostlivosť o pokožku po opaľovaní

Leto je obdobie plné slniečka, vysokých teplôt, odpočinku, dovoleniek a samozrejme aj opaľovania sa. Veľa času trávime na pláži, na výletoch, nosíme ľahké a vzdušné oblečenie, sme viac odhalení…presne o tom je letné obdobie! Pokiaľ to však s opaľovaním preženieme, môže dôjsť k podráždeniu a slnečnému spáleniu. V takomto prípade je vhodné zabezpečiť našej pokožke upokojenie a regeneráciu, aby sa čo najrýchlejšie vrátila jej rovnováha a obnovila sa hydrolipidová bariéra. Pomôže Vám kozmetika po opaľovaní.


Dozvedieť sa viac

Ošetrujúce zložky, ktoré upokojujú podráždenú pokožku

Prípravky po opaľovaní vo svojom zložení obsahujú zložky, ktoré upokojujú a pomáhajú regenerovať pokožku, čo je pri podráždení nesmierne dôležité. Rýchla obnova poškodenej pokožky a upokojenie bolestivých procesov spálenia je kľúčom k úspechu. Iba vďaka pravidelnej a pomerne rýchlej reakcii je možné skrátiť proces obnovy spálenej pokožky a zmierniť pocit pálenia. V géloch a balzamoch po opaľovaní na telo nájdete zložky ako:

  • aloe vera - účinne upokojuje pokožku, zabraňuje svrbeniu, intenzívne hydratuje, podporuje regeneráciu poškodených kožných buniek a tiež funguje ako antioxidant.
  • extrakt z pupočníka ázijského - cenná zložka v starostlivosti o citlivú pokožku, ktorá má sklony k podráždeniu. Má protizápalový účinok - zmierňuje podráždenie a začervenanie a tiež obmedzuje svrbenie. Navyše zvyšuje hydratáciu a podporuje produkciu kolagénu.
  • extrakt z uhorky - hydratuje, upokojuje podráždenú pokožku, zmierňuje zápalové prejavy.
  • alantoín - predovšetkým podporuje regeneráciu pokožky, zmierňuje podráždenie, hydratuje a funguje protizápalovo.
  • tea tree olej - zabíja baktérie a pôsobí protizápalovo.
  • bambucké (shea) maslo - vyživuje suchú pokožku a chráni ju pred stratou vody.
  • konopný olej - má protizápalový účinok, zmäkčuje pokožku.

Značky, ktoré ponúkajú produkty po opaľovaní

Prípravky, určené pre starostlivosť o pokožku po opaľovaní majú za úlohu predovšetkým upokojiť podráždenú pokožku. Ak neviete, ktorý prípravok na telo po opaľovaní bude pre Vás najvhodnejší, pozrite sa na naše tipy. Značka Australian Gold z USA má v ponuke unikátne produkty: upokojujúci gél s aloe vera, ktorý okamžite prinesie spálenej pokožke úľavu a balzamy po opaľovaní, ktoré sa starajú o pokožku, účinne ju hydratujú, regenerujú a upokojujú, a navyše efektívne predlžujú jej opálenie. V ponuke nášho e-shopu nájdete aj multifunkčný gél s aloe vera kórejskej značky Holika Holika, s ktorým je proces regenerácie pokožky rýchly a príjemný. Navyše, gél je obohatený aj o protizápalové zložky, ako je extrakt z pupočníka ázijského či extrakt z uhorky.

Prezrite aj: Opaľovacie krémyOpaľovacie sprejeOleje na opaľovanieSamoopaľovacie prípravky

Prečítajte si: Upokojenie pokožky –⁠ ako zmierniť spáleniny od slnka

pixel