Ceruzky na pery

Počet výrobkov: 31

Kontúrovacie ceruzky na pery Vám umožnia precízne obkresliť tvar Vašich pier a predĺžiť tak výdrž rúžu. Vďaka nim budú Vaše pery opticky plnšie, výraznejšie a perfektne vytvarované. Môžete ich použiť iba na dokreslenie obrysu pier alebo na vyplnenie celého ich povrchu, čím perám zabezpečíte dlhotrvajúci farebný efekt. Pozrite si našu bohatú ponuku ceruziek na pery a nájdite si ideálnu presne pre seba!

Triedenie

Vedeli ste, že jedným produktom môžete opticky zväčšiť pery a zároveň zvýrazniť ich kontúry? Navyše Vám tento šikovný prípravok môže pomôcť predĺžiť trvanlivosť a výdrž Vášho obľúbeného rúžu. Samozrejme, hovorím o “kontúrke” na pery. Čarovná ceruzka, ktorá premení Váš make-up a pery na ešte perfektnejšie ako zvyčajne.

Náš sortiment zahŕňa širokú škálu farieb ceruziek na pery. Sú dostupné napr. v odtieňoch nude, ružovej, hnedej, červenej, bordovej či dokonca vo fialových pigmentoch. Vďaka veľkej farebnej rozmanitosti nájdete správny odtieň, ktorý sa dokonale hodí k Vášmu rúžu alebo lesku na pery. Takto vytvoríte dokonalý make-up pier. 


Dozvedieť sa viac

Ceruzky na pery – čím vynikajú?

Ceruzky na pery v našej ponuke majú príjemnú gélovú alebo krémovú konzistenciu. Ich aplikácia na pery je veľmi jednoduchá, bez toho, aby ste museli silno tlačiť a dráždiť jemnú pokožku pier.

Naviac:

  • ceruzka sa počas aplikácie nedrolí, takže môžete dôkladne a rovnomerne pokryť celé pery - bez nevzhľadných rýh a škvŕn;
  • zloženie ceruzky na pery je dobre pigmentované, takže pre dokonalú aplikáciu na pery stačí len niekoľko posuvných pohybov;
  • zloženie obsahuje látky, ktoré pomáhajú v starostlivosti o pery. Patrí medzi ne napr. ricínový olej, včelí či karnaubský vosk. Podporujú výživu, premasťovanie a hydratáciu pokožky pier. Receptúra ​​ceruzky často obsahuje napr. aj lanolín, ktorý podporuje rekonštrukciu lipidovej vrstvy pokožky pier a na jej povrchu pomáha vytvárať zamatový film.

Tento produkt zabezpečí, že make-up pier bude vyzerať dokonale a profesionálne! Stačí si zvoliť správny odtieň a tešiť sa z príjemnej a jednoduchej aplikácie.

Akú farbu ceruzky na pery zvoliť?

Ceruzku na pery je možné použiť súčasne s rúžom, ale aj samostatne. V druhom prípade si môžete vybrať akýkoľvek odtieň ceruzky - v závislosti od Vašej nálady, typu pokožky alebo podľa udalosti, na ktorú sa chystáte.

Ak preferujete prirodzené líčenie, vyberte si ceruzku na pery v odtieni podobnému farbe Vašich pier. Je to skvelý spôsob, ako veľmi jemne zvýrazniť skutočný farebný tón Vašich pier, zviditeľniť ich a dodať im presnejšie kontúry.

Ak však použijete ceruzku na pery spolu s rúžom, výber jej farebný tón nemôže byť náhodný. Pre dokonalý efekt zvoľte ceruzku v odtieni podobnom rúžu. Je to veľmi dôležité! Ak si pery vykreslíte príliš tmavou ceruzkou na pery, budú vyzerať menšie. Naopak, veľmi svetlá kontúrovacia ceruzka na pery ich nechá vyniknúť a opticky ich zväčší.

Ak si pery túžite iba opticky zväčšiť bez toho, aby ste ich farebne vykresľovali a vypĺňali, najlepšie poslúži ceruzka na pery v rovnakej farbe ako sú Vaše pery. Keď nájdete najviac podobný odtieň Vašim perám, uvidíte, ako ľahko sa s ním pracuje.

Ako používať ceruzku na pery?

Ceruzky na pery môžete použiť pre optické vyrovnanie tvaru Vašich pier – ak je napríklad jedna z nich menšia ako druhá, vyššie alebo nižšie položená – alebo iba na zvýraznenie ich kontúr. Aplikácia takéhoto produktu je skutočne jednoduchá!

  1. Pod jamkou pod nosom, nad hornou perou nakreslite tzv. X  (alebo 1-2 mm nad hornou perou).
  2. Obkreslite každú peru, tým, že začnete od vnútorného kútika.
  3. Ceruzkou jemne vmasírujte líniu smerom k stredu pier.
  4. Vnútro pier vyplňte ceruzkou na pery alebo si pery namaľujte rúžom.

Celý tento look môžete voliteľne doplniť leskom na pery, ktorý pomôže perám dodať krásny lesk, šťavnatý look a väčší objem.

Kontúrovacie ceruzky na pery dokážu Vaše pery rozžiariť, zvýrazniť a upútať pozornosť aj na diaľku. Navyše, majú skvelú výdrž, takže farba na perách vydrží dlho. Vyskúšajte!

pixel