Pleťové masky proti vráskam

Počet výrobkov: 46

Pleťové masky proti vráskam sú skvelým doplnkom k bežnej starostlivosti o zrelú pleť. Ich úlohou je oddialiť procesy starnutia a znížiť viditeľnosť vrások. Synergia zložiek reaguje na potreby zrelej pleti a udržiava pleť v optimálnom stave. Prezrite si našu skvelú ponuku!

Triedenie

Pleťové masky proti vráskam

Pleťové masky proti vráskam sú odpoveďou na potreby ľudí so zrelou pleťou a prvými príznakmi starnutia. Využívajú ich aj tí, ktorí hľadajú spôsob, ako spomaliť plynutie času. Zložky obsiahnuté v receptúre tejto kozmetiky pomáhajú spevniť a tonizovať pokožku, chrániť ju pred voľnými radikálmi, ako aj vyhladzovať vrásky a prinavracať pokožke pôvodný lesk. Pleťové masky proti vráskam odporúčame používať 1-2x týždenne ako doplnok každodennej starostlivosti.

Čo obsahujú pleťové masky proti vráskam? Zoznámte sa s ich zložením!

Pleťové masky proti vráskam obsahujú zložky, ktoré pomáhajú:

  • hydratovať epidermis - sú to napr. kyselina hyalurónová, niacínamid, slimačí sliz,
  • stimulujú rekonštrukciu a tvorbu kolagénových a elastanových vlákien – napr. vitamín C, peptidy, koenzým Q10,
  • vyhladzovanie vrások – napr. AHA a BHA kyseliny,
  • inhibujú pôsobenie voľných radikálov – ide napr. o vitamín E.

Tieto látky sa často kombinujú, napr. s olejmi a rastlinnými výťažkami, ktoré navyše podporujú rekonštrukciu a regeneráciu epidermis.


Dozvedieť sa viac

Čo nájdete v našej ponuke?

Pleťové masky proti vráskam sú dostupné v tekutej forme – na rozotieranie na pleť prstami alebo napr. štetcom. Prípravky ponúkame aj vo forme plachty namočenej v formulke. Stačí naniesť materiál na tvár, aby aktívne zložky mohli preniknúť do epidermy.
Pleťové masky by sa mali používať 1-2 krát týždenne. Nedávajte si ich na tvár častejšie. Látky, ktoré obsahujú, ako AHA alebo BHA kyseliny, môžu dráždiť epidermis.

Pleťové masky proti starnutiu obohatia Vašu každodennú anti-aging starostlivosť. Vyskúšajte.

Prečítajte si: Peptidy v starostlivosti o pleť. Čo sú peptidy a v akej kozmetike ich nájdeme?

pixel