Pleťové hmly

Počet výrobkov: 68

Pleťová rozprašovacia hmla je skvelý spôsob, ako osviežovať pleť počas celého dňa. Príjemne pokropí, ochladí a naviac, dodá pokožke potrebnú hydratáciu. Dopĺňa krémové produkty a umožňuje expresne rýchlu a okamžitú starostlivosť. Nezabudnite sa vybaviť sviežou pleťovou hmlou a dotiahnuť svoj rituál starostlivosti o pleť k dokonalosti!

Triedenie

Pleťové hmly

Pleťové hmly alebo misty sú prípravky v spreji, ktoré umožňujú jednoduchú a pohodlnú aplikáciu kedykoľvek počas dňa. Majú účinok tonika, termálnej vody či hydrolátu, ktoré sa obvykle používajú v druhom kroku ošetrujúce rutiny, ihneď po odlíčení a vyčistení pleti.

Hmly na tvár sú tiež skvelým pomocníkom na osvieženie pleti počas horúceho dňa alebo na okamžitú hydratáciu pokožky v klimatizovanom prostredí.


Dozvedieť sa viac

Pleťové hmly – prečo sa ich oplatí používať?

Blahodarná hmla na tvár skvele nahrádza prípravky, ktoré si pri svojej aplikácii vyžadujú použitie klasických kozmetických tampónov. Pokiaľ kozmetickými prípravkami neradi plytváte, nastriekajte hmlu do dlaní a až potom aplikujte na tvár. V prípade, že si to situácia vyžaduje, praktický rozprašovač naviac umožňuje naniesť produkt priamo na tvár bez toho, aby ste sa ho museli dotýkať alebo používať ďalšie pomôcky.

Výhodou pleťových sprejov je tiež to, že ich môžete pred použitím uložiť do chladničky. Vďaka tomu Vašej pleti zaistíte poriadnu dávku osvieženia. Nízka teplota taktiež pomáha redukovať opuchy na tvári.

Pleťové hmly pre rôzne typy pleti

V našej ponuke nájdete hmly pre všetky typy pleti – suchú, zmiešanú, aknóznu, citlivú alebo kuperóznu. Skladom sú aj obľúbené univerzálne prípravky v spreji.
Obsahujú látky, ktoré hydratujú, regenerujú, zmäkčujú a pomáhajú bojovať proti začervenaniu, známkam starnutia alebo prejavom akné.

Zaraďte pleťové hmly do Vašej každodennej rutiny a presvedčte sa o ich pozitívnych účinkoch na vlastnej koži!

pixel