Séra pre normálnu pleť

Počet výrobkov: 29

Séra pre normálnu pleť sú ideálnym riešením pre tých, ktorí nemajú špecifické potreby a zároveň hľadajú produkt, ktorý obohatí a doplní ich každodennú ošetrujúcu rutinu. Séra zaisťujú rovnováhu, udržujú pleť v dobrej kondícii, zlepšujú elasticitu pokožky a dodávajú jej zdravý lesk. Ak túžite po zdravej, prežiarenej pleti, séra určené pre normálnu pleť budú skvelou voľbou. Prezrite si celú našu ponuku a spoznajte blahodarné účinky týchto prípravkov na vlastnej pokožke ešte dnes!

Triedenie

Čím sa normálna pleť vyznačuje?

Normálna pleť je snom pravdepodobne väčšiny ľudí a napriek jej “normálnym” vlastnostiam ide o pomerne vzácny typ pleti. Nevyznačuje sa žiadnymi väčšími kožnými problémami, je hydratovaná, pevná a má jednotný farebný tón. Aj keď si normálna pleť nevyžaduje špeciálnu starostlivosť ako mastná, suchá pleť či problematická pleť, nemožno zabúdať na to, aby si dlhodobo zachovala svoj prirodzene zdravý vzhľad a potenciál.


Dozvedieť sa viac

Ako sa o normálnu pleť starať?

Starostlivosť o normálnu pleť by mala byť založená na dôkladnom čistení, hydratácii a poskytovaní zložiek zodpovedných za pevnosť a prirodzený jas pleti. V kombinácii s každodenným používaním SPF krémov, ako aj pravidelnou exfoliáciou pomocou peelingov, napríklad kyselinových, zabezpečíte tomuto typu pleti dostatočne potrebnú starostlivosť.

Čo nájdeme v sére pre normálnu pleť? Najlepšie zložky

Sérum pre starostlivosť o normálnu pleť by malo obsahovať aktívne zložky, ktoré podporujú prirodzené regeneračné procesy pleti a poskytujú jej primeranú úroveň hydratácie a výživy. Tu je niekoľko ingrediencií, ktoré v sére ideálne doplnia starostlivosť o normálnu pleť:

  • kyselina hyalurónová - intenzívne pokožku hydratuje, zlepšuje jej elasticitu a pevnosť,
  • vitamín C - má rozjasňujúci a antioxidačný účinok,
  • rastlinné extrakty - upokojujú podráždenia, ošetrujú, hydratujú,
  • peptidy - stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu, zvyšujú pevnosť pokožky.

Aké sérum pre normálnu pleť vybrať?

Výber ideálneho séra pre normálnu pleť môže byť náročný, no v Cosibelle si určite vyberiete a nájdete to pravé aj pre seba. Dobre zvolený produkt by mal byť zložený z kvalitných účinných látok a mal by mať konzistenciu, či konečný efekt na pleti podľa Vašich predstáv. Ak sa pýtate, ktoré sérum bude pre Váš normálny typ pleti najvhodnejšie, prezrite si ponuku značiek ako: Liqpharm, Paula's Choice, Cosmed či mnohých ďalších.

Prezrite aj: Vegánske pleťové krémyVegánske maskyKvetinové vody a hydrolátyPleťové toniká

Prečítajte si: Ako sa na jar postarať o svoju pleť? Sprievodca jarnou starostlivosťou

pixel