Krémy pre mastnú pleť

Počet výrobkov: 239

Mastná pleť sa vyznačuje nadmernou sekréciou kožného mazu, v dôsledku čoho sa pleť príliš leskne, je bledá a pôsobí nezdravo. Majiteľky tohto typu pleti by mali v krémoch hľadať zložky, ktoré regulujú vylučovanie kožného mazu a majú zmatňujúci efekt. Určite spoznajte našu ponuku a vyberte si ten správny produkt práve pre Vás!

počet výrobkov: 120/239

Pleťové krémy na mastnú pleť

Mastnú pleť spoznáte ľahko, pretože sa vyznačuje hlavne nadmernou tvorbou kožného mazu „lesknutie“, žltkastou farbou, vrátane rozšírených mazových žliaz. Je to problematická a zároveň citlivá pleť. Preto by mala byť jej starostlivosť založená nielen na čistení, ale aj na regenerácii. Zložky prítomné vo vzorci krémov pre mastnú pleť v tom pomôžu. Ponúkame kozmetiku, ktorú je možné používať počas dňa – dokonca aj pod make-up – a máme aj dokonalé receptúry na noc.


Dozvedieť sa viac

Krémy na mastnú pleť – aké majú zloženie?

Kozmetika pre starostlivosť o mastnú pleť obsahuje predovšetkým látky, ktoré pomáhajú regulovať prácu mazových žliaz, ako je kyselina salicylová alebo retinol. Vďaka tomu podporujú redukciu kožného mazu. Navyše v ich receptúre nájdete prísady, ktoré:

  • podporujú hydratáciu, výživu a regeneráciu pokožky, napr. kyselina hyalurónová, panthenol alebo rastlinné extrakty;
  • pomáhajú vytvárať ochrannú vrstvu na povrchu epidermis, napr. UV filtre a oleje.

Sú to látky, ktoré podporujú procesy proti vráskam, akné a napomáhajú vyhladzovaniu pleti. Vyskúšajte osvedčené krémy na mastnú pleť. Nech je to začiatok komplexnej starostlivosti o Vašu náročnú pleť. 

Prečítajte si: Starostlivosť o mastnú pleť – základy starostlivosti a Čistenie zmiešanej pleti – kľúčová je rovnováha

pixel