Balzamy a maslá

Počet výrobkov: 36

Produkty v tuhej forme, ktoré sa vplyvom tepla rúk menia na tekutý olej. Sú určené pre prvú fázu čistenia pleti. Dokonale rozpúšťajú make-up, nečistoty či zvyšky aplikovaných krémov. V našej ponuke nájdete širokú ponuku, z ktorej si určite vyberiete produkt, ktorý bude vyhovovať potrebám Vašej pleti!

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 30/36

Odličovacie balzamy

Máte suchú pleť či pokožku náchylnú na poškodenia? Hľadáte ľahšiu alternatívu k odličovacím olejom? Vyskúšajte odličovacie balzamy. Ide o odličovacie prípravky s príjemnou, krémovou konzistenciou, ktorá z pokožky nesteká, ale jemne ju obaľuje. Vďaka tomu balzamy pohodlne a jednoducho masírujú pleť a účinne z nej odstraňujú zvyšky make-upu. Odličovacie balzamy obsahujú aktívne zložky, ktoré pomáhajú odstraňovať make-up a iné kozmetické prípravky aplikované na pleť. Tieto látky zároveň neovplyvňujú hydrolipidovú bariéru pokožky a nezanechávajú nepríjemný pocit pnutia.


Dozvedieť sa viac

Odličovacie balzamy – aké zložky obsahujú?

Vzorec odličovacích balzamov je založený hlavne na rastlinných olejoch a maslách, napríklad bambucké maslo, slnečnicový, kokosový alebo ľanový olej. Tieto zložky účinne pomáhajú rozpúšťať nečistoty a kožný maz, vďaka čomu sa dekoratívna kozmetika z pleti jednoduchšie odstraňuje. Podporujú tiež hydratáciu, výživu a regeneráciu pokožky.

Odličovacie balzamy obsahujú napríklad aj:

  • panthenol, ktorý pomáha hydratovať pokožku a upokojuje podráždenia,
  • rastlinné extrakty, napríklad citrón, ktorý podporuje rozjasnenie a jemnú exfoliáciu pokožky,
  • vitamíny, napríklad E vitamín, ktoré podporujú antioxidačné procesy.

Vďaka týmto pridaným účinným zložkám, balzamy na odličovanie pomáhajú dosiahnuť nielen čistú, ale aj upravenú a ošetrenú pleť.

Ako aplikovať balzam na odličovanie?

Odličovací balzam možno aplikovať priamo na pokožku a vmasírovať do tváre. Prípravok treba vtierať dovtedy, kým zložky v ňom obsiahnuté nepomôžu rozpustiť všetky nečistoty. Potom stačí balzam zotrieť alebo opláchnuť vodou a pristúpiť k druhej fáze čistenia, t. j. čistenie pleti gélom, penou alebo iným čistiacim prípravkom na pleť. Vyskúšajte odličovacie balzamy na vlastnej koži a spoznajte, či sú pre Vás tým pravým riešením pre odličovanie pleti.

pixel