Chemický peeling na tvár

Počet výrobkov: 79

Kyselinové peelingy sú riešením pre ľudí, ktorí neobľubujú mechanickú exfoliáciu epidermy, ktorú vo veľa prípadoch neodporúčame ani my! V závislosti od koncentrácie a typu kyselín majú tieto peelingy rôzne spektrum aktivity. Peelingujú a hydratujú, majú protizápalové, rozjasňujúce vlastnosti a zjednocujú tón pleti. Vyberte si peeling, ktorý dokonale vyhovuje potrebám Vašej pleti!

Triedenie

Kyselinový peeling na pleť

Ako na hĺbkové čistenie pleti doma? Ako zmierniť známky starnutia? Jednou z možností sú peelingy s kyselinami. Tieto prípravky na čistenie pleti s obsahom AHA, BHA alebo PHA kyselín pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a stimulujú proces obnovy pokožky. Vďaka tomu pokožku vyhladzujú, znižujú viditeľnosť pigmentových škvŕn a redukujú jemné vrásky. Nezabúdajte, že výsledný efekt závisí od koncentrácie obsiahnutých kyselín a samozrejme, pravidelnosti používania.


Dozvedieť sa viac

Peelingy s kyselinami – ako ich používať?

Chemické peelingy s obsahom kyselín majú pomerne intenzívne účinky. Z tohto dôvodu môže byť pokožka citlivejšia aj na vonkajšie vplyvy. Peelingy preto nepoužívajte príliš často – vždy dodržujte pokyny uvedené výrobcom. Počas používania AHA/BHA/PHA peelingov:

  • nevystavujte pokožku slnečnému žiareniu – UV lúče môžu spôsobiť podráždenie a pigmentové škvrny
  • používajte krém s ochranným faktorom SPF50 – obsiahnuté UV filtre chránia pokožku pred slnečným žiarením
  • používajte prípravky, ktoré hydratujú, urýchľujú proces regenerácie a obnovy kožných buniek

Pred zaradením kyselinového peelingu do Vašej ošetrujúcej rutiny je potrebné vykonať test znášanlivosti. V letnom období buďte s aplikáciou chemických peelingov obzvlášť opatrní.

Aké prípravky nájdete v našej ponuke?

V ponuke nášho e-shope nájdete peelingy s obsahom AHA a BHA kyselín, ktoré sú vhodné najmä pre mastnú, zmiešanú a aknóznu pleť a tiež peelingy s jemnými PHA kyselinami, ktoré sú vhodné pre citlivú, suchú a problematickú pleť.

Vyskúšajte intenzívne kyselinové peelingy, ktoré ponúkame a doprajte Vašej pokožke skutočne viditeľný efekt!

Prezrite aj: Exfoliačné pleťové maskyEnzymatické peelingyToniká s kyselinami

Prečítajte si: Bye bye čierne bodky, upchaté póry a akné! Dajte nedokonalostiam už navždy zbohom so SkinTra – Comedo-killer

pixel