Krémy pre citlivú pleť

Počet výrobkov: 370

Citlivá pleť je typ pokožky, ktorý nadmerne reaguje na vonkajšie faktory. Z tohto dôvodu si vyžaduje jemné a šetrné zaobchádzanie. Bežná starostlivosť o citlivú pokožku by mala zahŕňať vhodný krém, ktorý je bohatý na upokojujúce a ošetrujúce zložky. Pozrite si, aké krémy sme pre citlivú pleť pripravili!

Triedenie
počet výrobkov: 120/370

Pleťové krémy na citlivú pleť

Citlivá pokožka je náchylná na podráždenie a poškodenie. Preto by sa jej starostlivosť mala zamerať na hydratáciu a ochranu pred vonkajšími faktormi. Pomôcť Vám v tom môžu zložky prítomné v krémoch na citlivú pleť.
V našej ponuke nájdete produkty určené na denné aj nočné použitie. Majú jemné zloženie, ktoré nespôsobuje podráždenie a zamatovú textúru. Preto je ich nanášanie veľmi príjemné.


Dozvedieť sa viac

Krémy pre citlivú pleť – čo obsahujú?

Krémy pre citlivú pleť zahŕňajú napr.: extrakt z Centella Asiatica, ceramidy, panthenol, aloe vera, skvalan, med, bakuchiol, niacínamid a kyselinu hyalurónovú. Tieto prísady podporujú:

  • hydratáciu a regeneráciu epidermis,
  • upokojuje podráždenie,
  • rekonštrukciu hydrolipidovej bariéry.

Okrem toho pomáhajú znižovať pocit napätia, znižujú suchosť pokožky a posilňujú jej ochranu pred škodlivými vonkajšími faktormi. Prezrite si našu ponuku a doplňte svoju kozmetičku o krémy na starostlivosť o citlivú pleť. 

Prezrite aj: Pleťové sérum pre citlivú pleťToniká pre citlivú pokožkuKrémy pre kuperóznu pleť

Prečítajte si: Čistenie citlivej pleti: ošetrujte ju jemne!

pixel