Pleťová maska proti akné

Počet výrobkov: 80

Pre ľudí, ktorí bojujú s problematickou pleťou, odporúčame pleťové masky, ktoré obsahujú zložky eliminujúce nedokonalosti a akné. V našom eshope nájdete tieto masky vo forme textilných plátienkových masiek, vo forme lokálnych náplastí na akné alebo masky na odstránenie čiernych bodiek z upchatých pórov. Objavte našu ponuku, vyberte si produkt pre seba a definitívne sa rozlúčte s akné!

Triedenie

Pleťové masky proti akné

Pleťové masky proti akné sa odporúčajú tínedžerom aj dospelým, ktorí bojujú s rôznymi zmenami na tvári. Kozmetika obsahuje zložky, ktoré pomáhajú riešiť akné spôsobené napr. nesprávnou starostlivosťou o pleť, nevhodným stravovaním, stresom, únavou, či hormonálnymi zmenami spojenými s menštruáciou. Masky proti akné možno použiť ako na hnisavé lézie, tak aj na otvorené a uzavreté čierne bodky. Tieto prípravky by sa však mali používať 1-2 krát týždenne. Ich príliš častá aplikácia môže viesť k podráždeniu epidermis.


Dozvedieť sa viac

Prečo sú pleťové masky proti akné také účinné?

Pleťové masky proti akné zahŕňajú napr.:

  • extrakt zo zázvoru, med, aktívne uhlie – podporujú boj proti baktériám a plesniam;
  • vitamín B3, bisabolol, alantoín, aloe vera – podporujú protizápalové procesy;
  • AHA a BHA kyseliny – pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a podporujú čistenie pleti;
  • retinol – podporuje vyhladenie povrchu pokožky a redukciu vrások;
  • rastlinné extrakty, napr. zo šalvie, levandule, zeleného čaju - podporujú normalizáciu tvorby kožného mazu;
  • kyselina hyalurónová, ceramidy, arginín – pomáhajú hydratovať a regenerovať epidermis a upokojujú podráždenia.

Vďaka tomu môžu látky prítomné vo vzorci masiek podporovať nielen odstránenie nedokonalostí, ale aj podporovať procesy, ktoré bránia ich vzniku. Masky proti akné by sa mali používať pravidelne. Ingrediencie v nich obsiahnuté pomôžu v boji s nevzhľadnými nedokonalosťami.

Prečítajte si: Kyseliny aj v lete – spoznajte najlepšie produkty s kyselinami pre celoročné použitie a Bye bye čierne bodky, upchaté póry a akné! Dajte nedokonalostiam už navždy zbohom so SkinTra – Comedo-killer

pixel