Stylingové krémy

Počet výrobkov: 9

Vlasové stylingové krémy dostupné na našej stránke sa vyznačujú vynikajúcou kvalitou a starostlivým výberom ingrediencií, ktoré vlasy nevysušujú ani nezaťažujú. Vďaka nim je každý styling jednoduchší a efekt trvácnejší. Už nečakajte – vyberte si krém pre uľahčenie stylingu a pocítite sebavedomie, ktoré krásny účes poskytuje! Objavte našu ponuku už teraz a pridajte sa ku skupine spokojných zákazníkov.

Triedenie

Profesionálny vlasový styling s krémom

Stylingové krémy sú kombináciou stylingovej kozmetiky a prípravkov pre starostlivosť o vlasy. Majú ľahkú textúru, ktorá sa príjemne rozotiera po vlasoch a nelepí. Vlasy nie sú po ich použití krepovaté, ale naopak sú poddajné a dlho držia na svojom mieste. Navyše sú hebké na dotyk a krásne lesklé.


Dozvedieť sa viac

Stylingové krémy na vlasy - pre koho sú vhodné?

Krémy sú vhodné pre rovné vlasy, ktorým dodávajú potrebný objem, štruktúru alebo mierne zvlnenie, a taktiež pre úpravu kučeravých vlasov. Skvele zvýrazňujú a fixujú kučery, takže sa vlasy nekrepovatia ani nevyrovnávajú. A navyše sú vlasové krémy vhodné aj pre mužov. Pomocou krémov na vlasy môžete svojim vlasom dodať objem, zafixovať ich tvar a vďaka ich poddajnosti ich ľahko upravovať aj kedykoľvek počas dňa.

Ako používať krémy pre vlasový styling?

Krémová kozmetika by sa mala nanášať na umyté a uterákom vysušené vlasy. Stačí nabrať trochu prípravku, rozotrieť ho v dlaniach a naniesť na prameň po prameni jemnou aplikáciou. Následne vlasy upravte podľa potreby a pokračujte vo fénovaní. Kučeravé vlasy vždy fénujte s difuzérom, aby nedošlo k poškodeniu vlasov. Zaujímavé je, že stylingové krémy je možné použiť aj na suché vlasy. Skrátka ide o ideálne riešenie, ako počas dňa ľahko upraviť účes. Nezabudnite používať skutočne minimálne množstvo, aby sa vlasy zbytočne nezaťažili a neboli zlepené.

Profesionálne stylingové krémy sú stále obľúbenejšie vďaka svojej poddajnosti, ľahkému použitiu a prirodzene vyzerajúcemu efektu na vlasoch. Ak sa o ich skvelom účinku chcete presvedčiť aj na Vašich vlasoch, pozrite sa na ponuku Cosibella a vyberte si taký, ktorý pre Vás bude najlepší.

pixel