Séra pre suchú pleť

Počet výrobkov: 209

Suchá pokožka si vyžaduje dôkladnú starostlivosť, ktorá jej poskytne intenzívnu hydratáciu a výživu. Pre jej potreby máme v ponuke pleťové séra bohaté na zložky zlepšujúce úroveň hydratácie vrátane kyseliny hyalurónovej, trehalózy či betaglukánu. Ak bojujete so suchou pokožkou, vyskúšajte jedno z našich hydratačných pleťových sér!

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 120/209

Pleťové sérum pre suchú pleť

Séra pre suchú pleť sú prípravky s bohatým zložením. Obsahujú zložky, ktoré pomáhajú vysporiadať sa s nepríjemným napínaním pokožky, suchosťou, drsnosťou a precitlivenosťou na vonkajšie faktory. Podporujú návrat jemnej a hladkej pokožky príjemnej na dotyk.

Sérum môžu používať nielen ľudia so suchou pokožkou, ale aj tí s citlivou, podráždenou či aknóznou pleťou. Má jemné zloženie, takže nezhoršuje dermatologické problémy a pomáha bezpečne hydratovať a vyživovať pokožku.


Dozvedieť sa viac

Sérum na suchú pleť - čo obsahuje?

Ponúkame dva druhy séra pre suchú pleť: s vodnatou a olejovou konzistenciou. Prvé obsahujú aktívne zložky, ktoré prenikajú do lipidovej vrstvy epidermis a prenikajú hlboko do nej. Ide napr. o kyselinu hyalurónovú, vitamín C či E. Pomáhajú zlepšiť úroveň hydratácie pokožky, regenerujú ju a navracajú jej hebkosť.

Na druhej strane olejové sérum obsahuje prírodné oleje. Podporujú obnovu ochrannej vrstvy epidermis. Pomáhajú tiež vytvárať na jej povrchu bariéru, ktorá chráni pred stratou vlhkosti pod vplyvom rôznych vonkajších faktorov.

Kedy sa ich oplatí použiť?

Sérum na suchú pleť je možné používať každý deň a/alebo večer, napr. pod krém, ako jednu z fáz starostlivosti. Tieto prípravky môžete použiť aj príležitostne, pod vplyvom rôznych faktorov, napr. nadmerného slnenia, ak dochádza k vysušeniu alebo dehydratácii pokožky. Vyberte si sérum na suchú pleť a starajte sa o svoju pleť komplexne.

Prečítajte si: Pokročilá hydratácia pleti vďaka krému Paula’s Choice – Barrier Repair Advanced Moisturizer

pixel