Kolagénové pleťové sérum

Počet výrobkov: 13

Kolagén je kľúčovou zložkou v zachovaní pevnej a pružnej pleti. Sérum s obsahom tejto zložky pomáha posilniť štruktúru pokožky a zlepšuje jej elasticitu. Hydratuje, vyhladzuje a znižuje viditeľnosť vrások. Ideálne riešenie pre ochabnutú pokožku a zároveň pre tých z Vás, ktorí chcete oddialiť a spomaliť proces starnutia. Prezrite si našu ponuku!

Triedenie

Kolagénové pleťové sérum

Sérum je súčasťou každodennej starostlivosti, ktoré zaisťuje pleti koncentrovanú dávku aktívnych látok. Sérum s kolagénom sa stalo jedným z najobľúbenejších kozmetických prípravkov, pokiaľ ide o prevenciu proti starnutiu a proti vráskam. Vďaka svojim blahodarným vlastnostiam a intenzívnemu pôsobeniu zaisťuje viditeľné výsledky. Pokiaľ snívate o pevnej, hladkej a mladistvej pleti, tento typ prípravku môže byť riešením, na ktoré ste čakali. Bez ohľadu na Váš vek alebo typ pleti môže byť kolagénové sérum skvelým doplnením Vašej ošetrujúcej rutiny.


Dozvedieť sa viac

Účinok kolagénového séra

Kolagén je jedna z najdôležitejších bielkovín nachádzajúcich sa prirodzene v koži – udržiava pokožku pružnú, pevnú a hydratovanú. S pribúdajúcim vekom sa produkcia kolagénu znižuje, čo vedie k postupnej strate elasticity, pokožka ochabuje a objavujú sa prvé známky starnutia a medzi nimi, samozrejme, aj vrásky.

Vďaka pravidelnému používaniu séra s kolagénom môžete jeho straty v koži doplniť a zlepšiť tak štruktúru pleti. Kolagénové sérum zlepšuje elasticitu a pružnosť pleti, spevňuje, zvyšuje úroveň hydratácie a redukuje jemné linky a vrásky.

Oplatí sa používať pleťové sérum s kolagénom?

Odpoveď na túto otázku je jednoznačná: samozrejme, že áno! Pravidelné používanie kolagénového séra môže zlepšiť celkový stav pokožky. Tu je pár dôvodov, prečo je dobré vybrať si kolagénové sérum:

  • zlepšuje elasticitu pleti - kolagén navracia pleti stratenú pružnosť a pevnosť, vďaka čomu vyhladzuje a napína pleť
  • redukuje vrásky - sérum pomáha vyhladzovať jemné linky a mimické vrásky a poskytuje pleti mladistvý vzhľad.
  • hydratuje a vyživuje - kolagén zaisťuje dostatočnú úroveň hydratácie a optimálnu výživu
  • posilňuje kožnú bariéru - posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru, vďaka čomu zvyšuje odolnosť pokožky voči škodlivým vonkajším vplyvom

Ako sérum s kolagénom používať?

Pre dosiahnutie najlepších efektov používajte sérum každý deň a dodržujte pár základných pravidiel:

  • očistite pleť - uistite sa, že je pleť pred nanesením séra s kolagénom dôkladne čistá. Odstráňte make-up a nečistoty pomocou odličovacieho prípravku a čistiaceho gélu alebo čistiacej peny. Vďaka tomu aktívne látky lepšie preniknú do pokožky.
  • aplikujte sérum - jemne ho vklepte do očistenej pokožky tváre. Sérum môžete bezpečne používať ráno aj večer.
  • masírujte pleť - jemnými krúživými pohybmi vmasírujte sérum do pokožky. Aktívne látky sa lepšie vstrebajú a môžu účinkovať aj v hlbších vrstvách pokožky. Masáž má navyše pozitívne účinky - spevňuje pleť a pôsobí relaxačne.
  • sérum používajte pravidelne - pravidelnosť je pre dosiahnutie najlepších výsledkov kľúčová. Sérum s kolagénom odporúčame používať aspoň 2x denne, ráno a večer. Vďaka systematickosti zaznamenáte účinky séra už po pár použitiach.

Prezrite aj: Kórejské maskySéra s peptidmiKrémy s ceramidmi

Prečítajte si: Kolagénová transformácia: Revolúcia v starostlivosti o pleť

pixel