Pleťové masky proti pigmentovým škvrnám

Počet výrobkov: 29

Spomedzi pleťových masiek rozlišujeme aj tie, ktoré pomáhajú bojovať proti zafarbeniu, zjednocujú a vyrovnávajú tón pleti. Obsahujú aktívne zložky, ktoré účinne zosvetľujú pigmentové škvrny a celkovo zlepšujú vzhľad pokožky. Vyberte si masku vo svojej obľúbenej podobe – textilnú alebo vo forme krému a pustite sa do boja proti nežiadúcim sfarbenia na Vašej pleti!

Triedenie

Masky proti pigmentovým škvrnám

Po pobyte na slnku sa často objavujú pigmentové škvrny. Tieto tmavé, zvyčajne hnedé škvrny sú spôsobené poruchami v procese pigmentácie epidermis. Nevyzerajú veľmi esteticky a často je ťažké ich skryť pod ľahký make-up. Našťastie už vieme, ako s nimi môžete začať bojovať. Pomôžu Vám v tom zložky prítomné v pleťových maskách proti pigmentovým škvrnám.


Dozvedieť sa viac

Čo obsahujú?

V zložení pleťových masiek proti sfarbeniu nájdete zložky s rôznymi vlastnosťami. Zvyčajne sú to:

  • AHA alebo BHA kyseliny a enzýmy, napr. z papáje - podporujú procesy exfoliácie epidermy, vďaka čomu pomáhajú odstraňovať zrohovatenú vrstvu pokožky a s ňou aj prebytočný pigment. Týmto spôsobom pomáhajú rozjasniť pleť;
  • kyselina azelaová alebo askorbová – podporujú činnosť, ktorá zastavuje produkciu tyrozinázy, a tým pomáha inhibovať tvorbu pigmentových škvŕn;
  • niacínamid – pomáha hydratovať a zastaviť proces hromadenia pigmentu medzi kožnými bunkami.

Vzorce masiek obsahujú aj látky, ktoré podporujú antioxidačné a protizápalové procesy.

Masky proti pigmentovým škvrnám - ako používať?

Zložky prítomné v maskách proti pigmentovým škvrnám môžu pomôcť odhaliť mladú epidermis - náchylnú na poškodenie a zmenu farby. Preto po použití tejto kozmetiky používajte počas dňa krémy s UV filtrom a chráňte si tvár pred priamym slnečným žiarením. Po nanesení masky dobre poslúžia aj rozjasňujúce krémy alebo séra s vitamínom C.

Neskrývajte pigmentové škvrny - začnite s nimi bojovať! Ingrediencie obsiahnuté v maskách Vám s tým pomôžu. 

Prečítajte si: SkinTra – C The Light – rozlúčte sa so sfarbeniami pomocou séra s vitamínom C

pixel