Séra pre mastnú pleť

Počet výrobkov: 127

Medzi pleťovými sérami rozlišujeme aj tie, ktoré boli vytvorené s ohľadom na potreby mastnej pokožky. Obsahujú účinné zložky s regulačným a vyrovnávacím účinkom. Takéto sérum, zavedené do rutiny starostlivosti o pleť, výrazne znižuje sekréciu kožného mazu a lesknutie pokožky počas dňa. Pozrite si naše séra pre mastnú pleť a redukujte nadbytočný kožný maz!

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 120/127

Sérum pre mastnú pleť

Sérum pre mastnú pleť má ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva. Obsahuje zložky, ktoré podporujú boj s typickými problémami tohto typu pleti, t.j:

  • nadmerná tvorba kožného mazu, najmä tzv. T-zóna
  • čierne bodky,
  • nedokonalosti,
  • zemitá farba pleti.

Zloženie kozmetiky zároveň nedráždi pokožku a nestimuluje mazové žľazy k práci. Vďaka tomu nezhoršuje problémy s mastnou pleťou. Ponúkané prípravky môžu používať nielen ľudia s mastnou pleťou, ale aj ľudia so zmiešanou a aknóznou pleťou.


Dozvedieť sa viac

Sérum na mastnú pleť - ako používať?

Sérum na mastnú pleť je vhodné aplikovať denne alebo niekoľkokrát týždenne – veľa závisí od zloženia zvoleného produktu. Ak kozmetika obsahuje:
  • AHA/BHA kyseliny alebo retinol, jej užívanie treba obmedziť na 2-3x týždenne. Uvedené zložky napomáhajú intenzívnemu čisteniu pokožky a jej exfoliácii. Podporujú „obnovenie“ mladej epidermy, ktorá je dosť citlivá na slnko a náchylná na podráždenie. Preto by každodenné používanie kozmetického prípravku s kyselinami mohlo poškodiť pokožku;
  • látky podporujúce hydratáciu, obnovu hydrolipidovej bariéry, zložky upokojujúce podráždenia či antioxidačné účinky, prípravok je možné používať aj každý deň. Aktívne zložky v ňom obsiahnuté podporujú každodennú starostlivosť a aj pri častom používaní nespôsobujú podráždenie.

Viac tipov na používanie konkrétneho séra nájdete na jeho obale.

Vyberte si kozmetiku pre mastnú pleť a doprajte svojej pleti ďalšiu porciu užitočných účinných látok.

Prečítajte si: Starostlivosť o mastnú pleť – základy starostlivosti

pixel