Kúpeľové kefy

Počet výrobkov: 8

Masážne kefy, či už pre suchú, alebo kúpeľovú masáž sú spôsobom, ako obohatiť Vašu rutinu starostlivosti o pleť. Telová masáž kefou je alternatívou peelingu, pomáha odstraňovať odumreté kožné bunky a má vyhladzujúci efekt. Okrem toho stimuluje krvný obeh a zlepšuje tok lymfy, čím redukuje opuchy a podporuje odbúravanie toxínov z tela. Začnite s masážou svojho tela pomocou masážnych kief z našej ponuky!

Triedenie

Masážna kefa na telo – účinný spôsob pre hladkú pokožku

Masáž tela pomocou kefy je dokonalý spôsob, ako získať krásne hladkú a mäkkú pokožku bez potreby používať ďalšie kozmetické prípravky. Masáž kefou mechanicky odstraňuje odumreté kožné bunky, vďaka čomu pokožka vyzerá nielen zdravo, ale je dokonale pripravená na ďalšie kroky starostlivosti. Táto metóda je tiež výborným spôsobom, ako predísť problému podráždených „jahodových nôh“ po holení. Aj vďaka tak jednoduchému doplnku, akým je masážna kefa, môžete dosiahnuť skutočne výnimočné výsledky!


Dozvedieť sa viac

Výsledné efekty suchého kartáčovania

Masáž má blahodarný vplyv nielen na našu pokožku, ale aj na celkový organizmus. Pokiaľ budete pokožku tela kefovať pravidelne, môžete očakávať tieto efekty:

  • stimulácia krvného obehu
  • zmiernenie a redukcia opuchov
  • exfoliácia odumrretých kožných buniek
  • redukcia celulitídy a spevnenie pokožky
  • eliminácia toxinov
  • minimalizácia rizika zarastania chĺpkov
  • pocit pohody a zbavenie napätia pokožky

Ako používať masážnu kefu?

Veľmi dôležitý je tlak. Pokožku nikdy netrite príliš silno, iba jemne masírujte. Vďaka tomu zabránite vzniku podráždenia a poškriabania. Princíp masáže je jednoduchý: masáž robte smerom nahor – v prípade nôh začínajte od chodidiel a pokračujte vyššie - na lýtka a stehná; v prípade rúk začínajte od dlaní a masírujte smerom k predlaktiu a ramenám. Brucho masírujte krúživými pohybmi, chrbát a zadok v smere k srdcu. Masáž môžete vykonávať každý deň, po dobu 5-10 minút.

Akú masážnu kefu zvoliť?

Ak hľadáte kvalitnú kefu pre masáž celého tela, prezrite si našu ponuku a vyberte si tú najvhodnejšiu práve pre seba. V našom e-shope nájdete masážne kefy z prírodného vlákna agáve, ktoré sa ľahko používajú a svojim tvarom dobre padnú do dlane. Vyberajte zo značiek ako Senelle, Mokosh alebo Nature Queen.

pixel