Vlasový styling

Počet výrobkov: 51

Prípravky na úpravu vlasov pomáhajú skrotiť a zjednotiť pramene a zabezpečia dokonalý účes. V našej ponuke nájdete široký sortiment stylingovej kozmetiky vrátane krémov, gélov, sprejov či balzamov. Zloženie s obsiahnutými ingredienciami vlasy nevysušuje a pripravuje ich na styling, vďaka čomu je úprava vlasov jednoduchšia a trvácnejšia. Pozrite sa na produkty vlasového stylingu a vyberte si vhodné práve pre seba!

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 30/51

Vlasová stylingová kozmetika

Máte radi, keď sú Vaše vlasy upravené a vyzerajú krásne bez ohľadu na poveternostné podmienky? Chcete mať svoje pramene pod kontrolou? Siahnite po stylingovej kozmetike! Ide o prípravky s prísadami, ktoré pomáhajú skrotiť neposlušné pramienky a usporiadať ich tak, ako chcete. Osvedčia sa nielen „na sviatky“, teda počas významných osláv, ale ale aj každý deň. Obsahujú látky, ktoré pramene nevysušujú, takže sa nemusíte báť o stav svojho účesu.


Dozvedieť sa viac

Styling a dokončenie účesu - akú kozmetiku si vybrať?

V Cosibelle na Vás čakajú vlasové stylingové prípravky rôznych zložení. Nájdete tu:

  • stylingové gély – ideálne pre ľudí s krátkymi a kučeravými prameňmi,
  • aktivátory a krémy - odporúčané pre majiteľky vlnitých prameňov,
  • tepelne ochranné laky, séra, spreje a mlieka - vhodné pre horúci styling vlasov,
  • prípravky, ktoré zväčšia objem a dodajú lesk – každému, kto chce dosiahnuť „wow“ efekt”.

V našej ponuke máme aj suché šampóny. Obsahujú zložky, ktoré pomáhajú vysporiadať sa s prebytočným mazom a prinavracajú vlasom sviežosť, keď nie je čas na bežné umývanie vlasov.

Pravidlá používania stylingovej kozmetiky

Každý stylingový prípravok sa používa trochu inak – v závislosti od typu vlasov, ktoré máte a aký efekt chcete dosiahnuť.

  • Prípravky na ochranu prameňov pred teplom, zväčšenie objemu alebo lesk naneste na mokré alebo suché vlasy.
  • Gély, krémy a aktivátory na kučeravé vlasy sa najlepšie používajú na umyté, odkvapkajúce vodou pramene. Až keď zaschnú, mali by ste ich z vlasov „vyžmýkať“, aby pramene zmäkli.
  • Fixačná kozmetika na krátke vlasy by sa mala prednostne nanášať na dobre vysušené pramene, prečesujúc ich prstami.

Pamätajte, aby nepoužívať príliš veľa stylingového prípravku. Vtedy je ľahko dosiahnuť efekt mastných prameňov. Vyberte si stylingový prípravok, ktorý zodpovedá Vášmu typu vlasov a tešte sa dokonalým účesom po celý deň!

pixel