Doplnky starostlivosti o telo

Počet výrobkov: 19

Komplexná starostlivosť o telo pozostáva nielen z kozmetických produktov, ale aj z užitočných pomocníkov - doplnkov. Napomáhajú udržať mladý a zdravý vzhľad pokožky a ich pravidelné používanie zlepšuje celkovú kondíciu pokožky. Ak si chcete spestriť a obohatiť svoju každodennú rutinu starostlivosti o telo, pozrite sa, aké doplnky starostlivosti u nás nájdete!

Triedenie

Užitočné doplnky pre starostlivosť o telo

Starostlivosť o našu pokožku je spájaná predovšetkým s používaním kozmetiky, ale aby ste svojmu telu poskytli komplexnú starostlivosť, oplatí sa ju rozšíriť aj o doplnky na mieru podľa Vašich preferencií. Je to skvelý spôsob, ako zlepšiť stav pokožky a zároveň spestriť každodennú starostlivosť.


Dozvedieť sa viac

Sortiment doplnkov pre starostlivosť o telo

Ak Vás zaujíma, čo a či vôbec sa oplatí zaobstarať si doplnky, ktoré Vám pomôžu starať sa o Vaše telo, pozrite sa na ponuku nášho e-shopu. Nájdete tu okrem iného produkty pre masáž a spevnenie tela, ale aj tie, ktoré napomáhajú peelingu a čisteniu pokožky:

  • silikónové banky - sú určené na masáž tela. Účinne stimulujú krvný obeh, znižujú opuchy a predovšetkým pomáhajú redukovať celulitídu a zvyšujú tonus pokožky. K dispozícii sú v rôznych veľkostiach, takže sa prispôsobia jednotlivým oblastiam tela.
  • peelingové a masážne rukavice - vyrobené z prírodných vlákien, ako je ľan alebo konope. Účinne pomáhajú zbaviť sa odumretých kožných buniek a vyhladzujú pokožku. Stimulujú aj krvný obeh a urýchľujú regeneráciu. Pri pravidelnom používaní je pokožka jemná, pevná a hladká.
  • masážne kefy - sú intenzívnejšou alternatívou s podobným účinkom ako rukavice. Používajú sa na suchú aj mokrú masáž tela, ktorej výsledkom je redukcia celulitídy, odstránenie odumretej kože a tiež stimulácia lymfatického systému, čím pomáhajú zbaviť sa opuchov.
  • rukavice na samoopaľovacie prípravky - sú vyrobené z príjemných a mäkkých materiálov. Slúžia na rovnomerné nanášanie samoopaľovacích prípravkov na telo, zabraňujú vzniku škvŕn a fľakov a chránia dlane pred aplikovaným prípravkom.

Poľské značky doplnkov pre starostlivosť o telo

V ponuke nášho e-shopu nájdete širokú ponuku doplnkov a príslušenstva pre starostlivosť o telo aj od poľských výrobcov. Značka Crystallove ponúka silikónové banky, Lynia, Ministerstwo Dobrego Mydła, Mohani či Veoli Botanica majú v portfóliu peelingové a masážne rukavice, masážne kefy či kefy určené do kúpeľa.

pixel