Pleťové gély

Počet výrobkov: 57

Pleťové prípravky pre starostlivosť o pleť vo forme gélov alebo gélových krémov sa vyznačujú ľahkou konzistenciou, ktorá nezaťažuje pokožku a nezanecháva na nej mastný film. Sú vhodné najmä pre starostlivosť o mastnú pleť a výborné aj počas horúcich letných dní. V našej ponuke nájdete gélové krémy s aloe vera, pupočníkom ázijským či ochrannými SPF faktormi! Určite sa na ne pozrite.

Triedenie

Gél-krém na tvár - výhody

Táto forma krému sa veľmi často volí v horúcich letných dňoch, kedy chcete mať na pleti čo najmenej citeľnej kozmetiky. Použitie krém-gélov prináša množstvo výhod, ako napr.

  • ľahkosť zloženia - gél-krém je na pokožke takmer nepostrehnuteľný, pričom jej zároveň dodáva všetky potrebné zložky,
  • rýchle vstrebávanie – gélové textúry sa v porovnaní s klasickými krémami rýchlo vstrebávajú,
  • skvelý podklad pod make-up - môžete ho použiť ako hydratačný podklad pod make-up. Pokožka je po géli veľmi hladká, vďaka čomu je pre túto rolu ako stvorená,
  • účinnosť - na nanesenie na celú tvár stačí len malé množstvo prípravku.

Dozvedieť sa viac

Krém-gél na tvár - pre aké typy pleti?

Hydratačný gélový krém je skvelým riešením pre ľudí s mastnou, aknóznou a zmiešanou pleťou. Ľudia s týmto typom pleti ocenia ľahkosť receptúry, ktorá ich nezaťažuje a nespôsobuje ťažký pocit mastnoty. Samozrejme, ak máte suchú alebo zrelú pleť, aj Vy môžete tento typ kozmetiky použiť, ale najlepšie ako doplnok/booster starostlivosti, napríklad pod klasický krém. Svojej pleti tak dodáte ďalšiu dávku kvalitných zložiek.

Aký účinok má gélový krém na tvár?

Venujte pozornosť aj účinným látkam obsiahnutým v kozmetike. Hydratačné krém-gély môžu obsahovať napr. kyselinu hyalurónovú, aloe, trehalózu či morské riasy. Gél-krémy s účinkom proti starnutiu často obsahujú peptidy, ceramidy a antioxidanty. Nájdete tu aj gélové krémy s prídavkom niacínamidu alebo iných látok regulujúcich tvorbu kožného mazu, ktoré sú ako stvorené pre mastnú pleť.

Ak zvažujete kúpu krému s gélovou konzistenciou, určite si ho okamžite zamilujete a obľúbite si výhody jeho používania. Vyberte si pre seba ten najlepší zo širokej Cosibella ponuky.

Prezrite aj: Gélove pleťové maskyAlginátové pleťové maskyPleťové hmly

Prečítajte si: Kyselina hyalurónová v kozmetike – hĺbková hydratácia pleti

pixel