Sérum s ceramidmi

Počet výrobkov: 88

Séra s ceramidmi majú za cieľ obnoviť a posilniť prirodzenú ochrannú bariéru pokožky. Ceramidy sú lipidy, ktoré sa prirodzene nachádzajú v pokožke a v kozmetických prípravkoch majú vyživujúce, regeneračné a upokojujúce vlastnosti. Séra s ceramidmi sú vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre suchú, citlivú a zrelú pleť, ktorá pre dosiahnutie zdravého a krásneho vzhľadu potrebuje podporiť. Zaraďte tieto výnimočné prípravky do svojej ošetrujúcej rutiny ešte dnes!

Triedenie
počet výrobkov: 30/88

Sérum s ceramidmi – recept na vyživenú pleť

Sérum s obsahom ceramidov predstavuje dokonalý prípravok, ktorý účinne vyživuje a obnovuje kožné bunky. Ak hľadáte spôsob, ako obohatiť Vašu ošetrujúcu rutinu a zároveň redukovať suchosť pokožky, vrásky alebo posilniť oslabenú ochrannú bariéru, zaradením séra s ceramidmi do každodennej starostlivosti si zaistíte úžasné výsledky.


Dozvedieť sa viac

Ako správne používať sérum s ceramidmi?

Ceramidy môžete používať ako v rannej, tak aj večernej starostlivosti o pleť. Najskôr jemne očistite pleť od nečistôt, prebytočného kožného mazu a zvyškov make-upu pomocou odličovacieho oleja/balzamu a čistiaceho gélu/peny a následne aplikujte Vaše obľúbené tonikum. V ďalšom kroku naneste sérum s ceramidmi – malé množstvo aplikujte do dlaní a jemne vmasírujte do pokožky tváre. Celú ošetrujúcu rutinu uzavrite hydratačným alebo regeneračným krémom. V rannej ošetrujúcej rutine nezabúdajte ani na SPF krém, ktorý by ste mali používať po celý rok, bez ohľadu na počasie.

Ako ceramidy pôsobia na pokožku?

Ceramidy sú lipidové molekuly (tuky), ktoré sa prirodzene vyskytujú v pokožke a vytvárajú medzibunkový cement. Sú nevyhnutnou ošetrujúcou zložkou, pokiaľ chcete, aby bola Vaša pleť pevná, mäkká a v dobrej kondícii. Medzi hlavné účinky ceramidov patria:

  • obnova lipidovej bariéry: ceramidy posilňujú prirodzenú ochrannú bariéru. Správne fungujúca bariéra pokožky zlepšuje úroveň hydratácie a chráni pred vonkajšími vplyvmi ako je vietor, mráz alebo mechanické trenie,
  • hydratácia a zlepšenie elasticity pleti: ceramidy pomáhajú redukovať jemné linky a mimické vrásky, poskytujú pleti mladistvý a prežiarený vzhľad a viditeľne spevňujú,
  • upokojenie podráždenia: urýchľujú regeneráciu a zmierňujú podráždenie. Sú vhodné najmä pre citlivú a reaktívnu pleť, pretože výsledky sú rýchle a efektívne,
  • obnova kožných buniek: urýchľujú proces regenerácie, vďaka čomu umožňujú získať hladkú a jednotnú štruktúru pleti.

Aké sérum s ceramidmi vybrať?

Výber vhodného pleťového séra s ceramidmi závisí od potrieb Vašej pleti a Vašich osobných preferencií. V našej Cosibella ponuke nájdete starostlivo vybrané, vysoko kvalitné séra s ceramidmi od značiek z celého sveta. Vyberajte napr. z ponuky značky BasicLab, Bielenda Professional, COSRX, Innisfree, Missha a mnoho ďalších. Pokiaľ premýšľate, aké sérum s ceramidmi si zaobstarať, prezrite si našu ponuku a doprajte si sérum s príjemnou, bohatou konzistenciou a skvelými efektmi.

Prezrite aj: Regeneračné pleťové maskyKrémy s ceramidmiRegeneračné pleťové krémy

Prečítajte si: TOP 5 produktov s ceramidmi

pixel