Peelingové rukavice

Počet výrobkov: 5

Exfoliáciu odumretej epidermy je možné dosiahnuť nielen peelingom, ale aj masážnymi rukavicami počas kúpeľa. Peelingové rukavice sú vyrobené z drsných vlákien, ktoré dokonale čistia pokožku a vyhladzujú jej povrch. Ďalšou výhodou je odstránenie opuchov a podpora redukcie celulitídy. Vyberte si tento skvelý doplnok a doveďte svoj každodenný rituál starostlivosti o telo k dokonalosti!

Triedenie

Peelingová rukavica ako záruka hladkej pokožky

Pokožka tela vyžaduje pravidelnú exfoliáciu odumretých kožných buniek, vďaka čomu urýchľuje proces regenerácie, zlepšuje mikrocirkuláciu (a tým lepšie vstrebávanie vyživujúcich zložiek) a krásne vyhladzuje. Všetky tieto efekty zaistia exfoliačné rukavice. Ide o najrýchlejší spôsob, ako účinne vyhladiť povrch pokožky a pripraviť ju na nanesenie ďalších ošetrujúcich prípravkov, napr. balzamov, olejov či samoopaľovacích prípravkov. Je to tiež skvelý spôsob, ako pripraviť pokožku na holenie. Chĺpky pôjde ľahšie odstrániť, a to dokonca bez efektu „jahodových nôh“.


Dozvedieť sa viac

Ako exfoliačnú peelingovú rukavicu používať?

Môžete ju používať hneď dvoma spôsobmi - na sucho alebo na mokro. Použitím na mokro bude exfoliácia jemnejšia. Bez ohľadu na to, ktorú možnosť si vyberiete, najdôležitejšie je nasmerovať pohyby k najbližším lymfatickým uzlinám. Jednoducho povedané – masáž robte smerom nahor. Týmto spôsobom navyše získate efekt lymfatickej drenáže a zbavíte sa opuchov. Rukavice majú rôznu textúru, preto pokiaľ sa rozhodujete, ktorú kúpiť, prečítajte si popis výrobku a zvoľte, či chcete pokožku exfoliovať jemne alebo intenzívne. Vyhýbajte sa oblasti dekoltu, kde je koža jemnejšia ako na iných častiach tela. V týchto miestach robte masáž slabšie.

Ako často masážnu rukavicu používať?

Cyklus výmeny kožných buniek trvá obvykle 28 dní, pokožku preto nie je nutné masírovať každý deň. Pre dosiahnutie hladkej a mäkkej pokožky stačí rukavicu používať 1x týždenne. Pokiaľ ale používate jemnú peelingovú rukavicu, masáž môže byť častejšia, pokojne aj každé 2 dni. Pozorujte svoju pokožku - pokiaľ sa na nej neobjaví podráždenie alebo drobné ranky, takáto frekvencia masáže je úplne v poriadku.

pixel