Termoochrana na vlasy

Počet výrobkov: 6

Vlasy vystavené častému tepelnému stylingu majú sklon k oslabeniu, lámaniu a celkovému zhoršeniu ich stavu. Z tohto dôvodu odporúčame používať stylingové prípravky na ochranu vlasov pred teplom. Najčastejšie sú zastúpené vo forme spreja alebo krému. Termoochranné prípravky obaľujú vlasy ochrannou vrstvou a zachovávajú zdravý vzhľad vlasov. Nezabúdajte na túto dôležitú termoochranu vlasov a vyberte si vhodný produkt z našej ponuky!

Triedenie

Prečo je ochrana pred vysokými teplotami pre Vaše vlasy tak dôležitá?

Fény, žehličky na vlasy a kulmy majú svoje nezastupiteľné miesto pri každodennom stylingu. Hoci s nimi vykúzlime účesy snov, ich nadmerné či nevhodné používanie, bez súčasnej ochrany vlasov, môže mať negatívny vplyv na ich stav. Preto je tak veľmi dôležité chrániť vlasy pred použitím tepelných stylingových prípravkov vhodným prípravkom na ochranu vlasov pred teplom.


Dozvedieť sa viac

Čo je to termoochrana?

Termoochrana nielen, že vlasy chráni počas ich úpravy, ale oplatí sa aj z dlhodobého hľadiska, pretože sa stará o celkové zdravie, kondíciu a krásu Vašich vlasov. Tieto produkty obsahujú vysoko pokročilé formule, ktoré vytvoria na vlase ochranný film, ktorý ich chráni pred stratou vlhkosti a pred škodlivými účinkami zvonku. Tým pádom termoochranný prípravok chráni vlasy pred vysušením, lámaním a štiepením končekov.

Aké produkty pre ochranu pred vysokými teplotami nájdete v Cosibelle?

V Cosibella ponuke nájdete okrem iného spreje a ochranné mlieka, ktoré vedia nielen chrániť pred teplom, ale vlasy navyše vyživia a dodajú im lesk. Tieto kozmetické produkty sú obohatené o aktívne zložky, ako sú mliečne proteíny, keratín alebo aminokyseliny, ktoré účinne posilnia vlasovú štruktúru a bránia ich poškodeniu. Či sú Vaše vlasy jemné, slabšie alebo silné, u nás si určite si vyberiete.

Pokročilé zloženie pre maximálnu ochranu pred vysokými teplotami

Zloženia produktov, ktoré chránia vlasy pred vysokými teplotami sú moderné a plné aktívnych zložiek, takže maximalizujú stupeň ochrany vlasu vystavenému tepelnému poškodeniu. Vďaka týmto prípravkom si tak môžete užívať krásne upravený účes a nerobiť si starosti s prípadným poškodením.

Pokiaľ používate fén, kulmu alebo žehličku na vlasy  na dennej báze, nie je načo čakať. Doprajte svojim vlasom starostlivosť, ktorá ich ochráni pred vysokými teplotami - jedine tak budú vždy vyzerať upravene a plné života. Nezabudnite, že zdravé vlasy sú základom každého outfitu. Objavte celú našu ponuku a vyberajte zo svojich obľúbencov.

pixel