Masky pre kučeravé vlasy

Počet výrobkov: 2

Masky pre kučeravé a vlnité vlasy predstavujú špeciálne produkty pre starostlivosť o vlny a kučery. Koncentrované zloženia týchto prípravkov intenzívne hydratujú, definujú tvar vĺn a chránia vlasy pred krepovatením. Pokiaľ máte vlnité alebo kučeravé vlasy a chcete zvýrazniť ich prirodzený tvar, tieto produkty budú presne pre Vás! Odhaľte tajomstvo krásnych a zdravých vlasov a doprajte si kúsok luxusu aj v každodennej starostlivosti o vlasy!

Triedenie

Úloha masiek pre kučeravé a vlnité vlasy

Vlasové masky sú nenahraditeľnou kozmetikou pre starostlivosť o všetky typy vlasov. Pôsobia ako terapia, poskytujú živiny a hydratáciu Vašim krásnym kučerám. Účinne posilňujú štruktúru vlasov, obnovujú ich stav a zvyšujú elasticitu. Pravidelné používanie masiek pomôže udržať zdravý a krásny účes. Je dôležité vybrať si masku, špeciálne určenú pre kučeravé a vlnité vlasy. Sú navrhnuté s ohľadom na ich špecifické potreby a môžu obsahovať hydratačné, vyživujúce, regeneračné a posilňujúce zložky, ktoré pomôžu udržať dobrý stav vlasov a tvar kučier. 


Dozvedieť sa viac

Účinok masiek na kučeravé a vlnité vlasy

Kľúčom k dosiahnutiu uspokojivých výsledkov je pravidelnosť. Pravidelné používanie masiek prináša Vašim vlasovým prameňom či vlnám množstvo výhod. Nezabudnite si vyberať kozmetiku šitú na mieru individuálnym potrebám Vašich vlasov (riešte, či potrebujú viac hydratácie, regenerácie alebo pružnosti) a starajte sa o ich stav komplexne. V kombinácii s ďalšími osvedčenými postupmi starostlivosti, ako je ich ochrana vlasov počas spánku či používanie sér na končeky vlasov, môžu byť aj Vaše vlasy silné, odolné voči poškodeniu a mať dokonale definované vlny a kučery. Hlavné funkcie týchto masiek sú:

  • hydratácia a výživa – špeciálne masky na kučeravé vlasy sú skvelým spôsobom, ako Vašim kučeravým vlasom dodať potrebné množstvo hydratácie a živín. Zložky obsiahnuté v maskách pôsobia vo vnútri vlasov, hydratujú ich, obnovujú pružnosť a znižujú efekt krepovatenia,
  • posilnenie vlasovej štruktúry – kučeravé a vlnité vlasy sú bohužiaľ často náchylnejšie na poškodenie a ľahšie sa lámu. Masky pomáhajú vyplniť medzery v štruktúre vlasu, prestavujú ju a posilňujú, čím sú odolnejšie voči poškodeniu spôsobenému vonkajšími faktormi, ako je napr. trenie,
  • ochrana pred poškodením – tento typ vlasov je náchylný na lámanie, najmä počas stylingu. Vlasy sa vďaka maskám nekudlia a neničia sa napr. ani pri ich rozčesávaní.

Ako používať masky na kučeravé a vlnité vlasy

Maska je kozmetický prípravok, ktorý by sa mal používať po každom umytí vlasov. Aby ste to urobili správne, uistite sa, že šampón dôkladne opláchnete. Potom jemne odstráňte prebytočnú vodu z vlasov pomocou bavlneného uteráka. Nezabudnite si vlasy uterákom nedrhnúť, pretože to môže spôsobiť poškodenie v ich štruktúre a jednoducho zlomiť alebo rozštiepiť vlasy. Potom naneste masku na vlasy, zamerajte sa na vlasové dĺžky a končeky vlasov. Neaplikujte ho na pokožku hlavy, aby ste sa vyhli nadmernému zaťaženiu. Masku jemne vmasírujte do vlasov, aby sa produkt rovnomerne rozložil. Pre ešte dôkladnejšie rozloženie masky na vlasoch môžete použiť aj kefu alebo hrebeň. Ak máte problémy s rozčesávaním vlasov, môžete použiť hrebeň so širokými zubami. Potom masku zmyte vlažnou vodou a pokračujte v stylingu.

Prezrite aj: Šampóny pre kučeravé vlasyKondicionéry pre kučeravé vlasyVlasový styling

Prečítajte si: Prípravky pre kučeravé vlasy – akú kozmetiku zvoliť pre starostlivosť o vlnité vlasy?

pixel