Masážne valčeky na pleť

Počet výrobkov: 10

Masáž je skvelý spôsob, ako pozdvihnúť a zvýrazniť kontúry tváre, rozprúdiť lymfu a efektívne sa zbaviť opuchov. Navyše, je to chvíľka relaxu, ktorá sa v dnešnej dobe hodí naozaj každému. Pri masáži tváre môžete použiť masážne valčeky, tzv. rollery, ktoré kĺžu po pokožke a mimoriadne príjemným spôsobom ju spevňujú a zabezpečujú jej prirodzený lifting. Pozrite si našu ponuku doplnkov a príslušenstva pre starostlivosť o pleť - určite sa Vám nejaký hodí!

Triedenie

Masážne valčeky na pleť

Fenomén masáže tváre k nám do Európy prišiel až z Ázie. Mnohé ázijské ženy, konkrétne z Južnej Kórey a Japonska považujú tento rituál za tajomstvo svojej výnimočnej krásy. Nie je preto divu, že si tvárová masáž tak rýchlo získala obľubu. Táto procedúra však vyžaduje správnu pomôcku. Vyberajte z našej širokej ponuky masážnych rollerov a valčekov na tvár s rôzne veľkými koncovkami.

Dostupné masážne pomôcky boli vyrobené z kvalitných prírodných kameňov, napr. z ruženínu. V Ázii dodnes veria, že každý kameň má iné vlastnosti a na pleť pôsobí inak. Dôležité je však vyberať z hladkých, na dotyk chladných a zároveň pre pokožku bezpečných kameňov. Vďaka tomu bude použitie príjemné a zaistí relaxačný účinok.


Dozvedieť sa viac

Rollery na tvár – prečo sa ich oplatí vyskúšať?

Masáž tváre je prospešná, protože:

  • uvoľňuje svaly na čele, okolo očí, pier a celkovo na tvári, čím redukuje mimické vrásky
  • zlepšuje mikrocirkuláciu, vďaka čomu okysličuje, vyživuje pleť a redukuje opuchy pod očami
  • odstraňuje odumreté kožné bunky


Okrem toho je masáž pleti veľmi príjemná, zlepšuje náladu a pomáha sa uvoľniť po náročnom dni.

Aké valčeky vhodné pre masáž pleti u nás nájdete?

Ponúkame celý rad masážnych pomôcok na tvár. V našom obchode nájdete napríklad:

  • masážne rollery s hladkými valčekmi na oboch koncoch, ktorými vykonáte dôkladnú masáž celej tváre
  • sady, ktoré obsahujú masážne valčeky a kamene Gua Sha. Tieto masážne doštičky fungujú podobne ako rollery a ponúkajú väčší kontakt s pokožkou

Či už sa z našej ponuky rozhodnete pre akúkoľvek masážnu pomôcku, Vaša pleť Vám určite poďakuje!

Ako vykonať masáž tváre?

Použitie valčekov je pomerne jednoduché. Najskôr dôkladne očistite a osušte pleť. Následne urobte jemnú masáž pomocou končekov prstov – pomôžete rozprúdiť krv a pripraviť pokožku na ďalší krok. Potom valčekom postupne masírujte:

  • krk smerom hore k brade;
  • kútiky pier rovnobežne s čeľusťou;
  • oblasť od nosa cez lícne kosti až k ušiam;
  • stred čela smerom k spánkom.

Pohyb musí byť plynulý a vykonávaný v jednom smere. Pokiaľ budete masírovať napr. oblasť od nosa k ušiam, na konci zdvihnite valček a začnite masírovať opäť od nosa. Nikdy nevykonávajte masáž v rôznych smeroch. Narušili by ste prúdenie krvi a lymfy.

Aké kozmetické prípravky sú pre masáž pleti vhodné?

Na masáž tváre valčekom nepotrebujete žiadne špeciálne prípravky. Pokiaľ však chcete uľahčiť kĺzanie valčeka po tvári, aplikujte pár kvapiek pleťového oleja, séra alebo krému. Spríjemníte si pôžitok z masáže a naviac, podporíte vstrebávanie účinných látok hlboko do pokožky. Po masáži aplikujte krém alebo iné ošetrujúce prípravky na podporu regenerácie.

Vyberte si masážny roller z našej ponuky a nebojte sa ho vyskúšať! Vaša pokožka to ocení.

Prezrite aj: Kozmetické sady pre starostlivosť o pleťMasážne kamene na pleťPríslušenstvo pre starostlivosť o pleť

Prečítajte si: Masáž tváre gua sha – ako sa vykonáva a aké sú jej efekty?

pixel