Antioxidačné pleťové masky

Počet výrobkov: 16

Aj pleťové masky môžu pomáhať v boji proti voľným radikálom! Naša ponuka zahŕňa pleťové masky obohatené o antioxidačné zložky, ktoré chránia pokožku pred škodlivými účinkami voľných radikálov. Tieto masky obsahujú aktívne zložky, napríklad vitamíny, a naviac pokožku dôkladne regenerujú. Objavte ich a vyberte si obľúbenú antioxidačnú pleťovú masku pre Vašu pleť!

Triedenie

Antioxidačné masky

Antioxidačné masky sú určené pre všetky typy pleti a pre ľudí všetkých vekových kategórií. Táto kozmetika obsahuje antioxidanty, teda látky, ktoré pomáhajú pôsobiť proti voľným radikálom. Tie obsahujú vitamíny (A, C, E a B3), extrakty (napr. zo zeleného čaju, ruže a bobúľ acai), kyselina ferulová, polyfenoly, resveratrol a koenzým Q10. Tieto zložky podporujú inhibíciu procesu starnutia a chránia epidermis pred sfarbením. Podporujú regeneráciu a rekonštrukciu pokožky a stimulujú tvorbu kolagénu.


Dozvedieť sa viac

Antioxidačné pleťové masky – kedy sa oplatí používať?

Tento typ pleťových masiek sa oplatí používať bez ohľadu na ročné obdobie. Zložky v nich obsiahnuté pomôžu zastaviť voľné radikály, ktoré sa v pokožke objavujú napr. vplyvom slnečného žiarenia. Tieto oxidanty sú zodpovedné napr. za predčasné starnutie organizmu a vznik vrások.

Látky, ktoré sú prítomné v antioxidačných maskách, podporujú procesy proti starnutiu a pomáhajú udržiavať mladistvo vyzerajúcu pleť.

Na čo pamätať pri ich používaní?

Ak používate antioxidačné masky s prísadami, ktoré podporujú exfoliáciu epidermy, nezabudnite sa počas dňa natierať krémom s UV filtrami. Látky v ňom obsiahnuté pomôžu vytvoriť ochrannú bariéru pred slnečným žiarením, a tým znížiť množstvo voľných radikálov v pokožke. Siahnite po maskách s antioxidantmi, aby tieto zložky podporili Váš boj proti starnutiu pleti.

Prezrite aj: Séra s retinolom, Antioxidačné séraKrémy s retinolom

Prečítajte si: Odhaľte tajomstvo mladistvej pleti s Paula’s Choice 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

pixel