Masážny kameň na tvár

Počet výrobkov: 13

Masážne kamene z prírodných kremeňov (napr. ruženínu, krištáľu, jadeitu či ametystu), bežne známe ako Gua Sha doštičky, sú spôsob, ako si v pohodlí a príjemnej atmosfére domova urobiť masáž tváre, krku či dekoltu. Pravidelné masírovanie zlepšuje celkový stav pokožky, pomáha uvoľniť svalové napätie, vyhladzuje vrásky a spevňuje požadované kontúry pleti. Presvedčte sa sami o zázračných účinkoch domácej tvárovej masáže s týmito skvelými pomocníkmi. Pozrite si našu ponuku!

Triedenie

Masážne kamene Gua Sha

Chcete vo svojej ošetrujúcej rutine zohľadniť kórejský prístup ku kráse? Budete k tomu potrebovať správne ošetrujúce prípravky a masážne pomôcky, napríklad u nás dostupné kamene Gua Sha. Kozmetické masážne kamene sú zaujímavou alternatívou k masážnym valčekom. Majú podobu plochých doštičiek v tvare srdca. Sú vyrobené z prírodného kameňa, napr. z jadeitu, krištáľu alebo ruženínu, ktoré si zachovávajú svoje chladivé vlastnosti aj počas masáže.

Gua Sha masážne kamene sú vhodné na masáž tváre a krku alebo na roztieranie ošetrujúcich prípravkov. Sú ideálne na každodenné použitie alebo na špeciálne chvíle relaxácie či domáce SPA rituály.


Dozvedieť sa viac

Masážne kamene na pleť – aké sú výhody ich používania?

Masáž pomocou Gua Sha kameňa má veľa výhod. Napríklad:

  • zlepšuje prúdenie lymfy, pomáha telu zbaviť sa toxínov a zmierňuje opuchy a známky únavy (najmä ráno);
  • zlepšuje mikrocirkuláciu, okysličuje kožné bunky a urýchľuje proces regenerácie;
  • uvoľňuje svalové napätie v tvári, redukuje jemné linky a vrásky (najmä na čele a okolo pier) a minimalizuje známky starnutia.

Kameň Gua Sha môžete použiť aj na roztieranie ošetrujúcich prípravkov, čím podporíte prenikanie účinných látok hlboko do pokožky.

Ako ich používať?

Masáž kameňom je podobná ako masáž klasickým rollerom. Pred použitím kameň opláchnite. Na pokožku aplikujte pár kvapiek oleja, séra alebo krému. Širšou časťou kameňa začnite masírovať krk smerom nahor. Pokračujte masážou od stredu tváre smerom von.

Spoznajte širokú ponuku našich pleťových olejov, sér a krémov, vhodných pre masáž s gua sha doštičkou a doprajte si výnimočné potešenie!

Prezrite aj: Kozmetické sady pre starostlivosť o pleťMasážne valčeky na pleťPríslušenstvo pre starostlivosť o pleť

Prečítajte si: Masáž tváre gua sha – ako sa vykonáva a aké sú jej efekty?

pixel