Plátienkové masky

Počet výrobkov: 306

Plátienkové textilné masky sú skvelým rýchlym riešením – dokonale pripravia Vašu pleť na dôležitú udalosť a zabezpečia okamžité výsledky. Esencie, ktorými sú masky nasiaknuté, sú bohaté na účinné látky a dodávajú pokožke hydratáciu a vitalitu. Objavte širokú ponuku našich unikátnych textilných masiek!

Triedenie
počet výrobkov: 120/306

Platienkové masky

Platienkové masky majú formu materiálu s výrezmi pre oči, ústa a nos, ktorý je napustený špeciálnou receptúrou. Tkanina je zvyčajne bavlna, ale môže byť vyrobená napr. z celulózových vlákien alebo viskózy. Je jemná na dotyk a nespôsobuje podráždenie. Platienkové masky sa vyznačujú tým, že dokážu absorbovať veľa tekutiny a schnú veľmi pomaly. Vďaka tomu po nanesení prípravku na tvár nemusíte materiál napr. vlhčiť vodou, čo výrazne uľahčuje používanie takejto kozmetiky.


Dozvedieť sa viac

Prečo by ste ich mali používať?

Platienkové masky majú veľa výhod.

  • Kozmetika sa ľahko aplikuje. Stačí vybrať plátennú masku z plastového balenia a naložiť si ju na tvár po dobu uvedenú na obale.
  • Materiál sa ľahko prispôsobuje pokožke a zabraňuje stekaniu receptúry z pokožky, takže epidermis absorbuje veľa účinných látok.
  • Zloženie prípravku nie je potrebné po odstránení plachty zmývať. Zvyšok tekutiny možno vklepať do pokožky.

Tieto typy pleťových masiek možno pred použitím vložiť do chladničky. Aplikácia studeného materiálu na tvár môže pomôcť znížiť napr. opuchy pod očami.

Čo obsahujú platienkové masky?

V našom sortimente nájdete platienkové masky, ktoré sú namočené v receptúre s prísadami, ktoré podporujú hĺbkovú starostlivosť o pleť. Ide napr. o aloe vera, kyselinu hyalurónovú, slimačí sliz alebo výťažky z rastlín, napr. z ruže či avokáda. Tieto látky pomáhajú hydratovať, vyživovať a zároveň regenerujú epidermis, pomáhajú aj pri obnove hydrolipidovej vrstvy pokožky. Platienkové masky môžu byť zaujímavým doplnkom vašej každodennej starostlivosti. Berte ich do úvahy pri nákupe!

pixel