Telové séra

Počet výrobkov: 11

Séra sú koncentrované kozmetické prípravy, bohaté na aktívne zložky. Väčšinou si ich spájame so starostlivosťou o pleť, no v našej ponuke nájdete aj telové séra! V závislosti od výberu zložiek v receptúre, môže mať telové sérum spevňujúci účinok alebo účinok, ktorý napomáha odstrániť nedokonalosti. Vyberte si ideálne sérum pre Vašu pokožku.

Triedenie

Telové séra – na čo sú vhodné?

Tieto vysoko koncentrované prípravky sú bohaté na množstvo účinných látok. Na rozdiel od balzamov a krémov riešia konkrétne kožné problémy. A navyše poskytujú intenzívne efekty. Séra na telo môžu mať rôznu konzistenciu: od ľahkej, cez olejovitú až po krémovú.


Dozvedieť sa viac

Na aké kožné problémy telové séra pomáhajú?

Séra na telo najmä spevňujú a zlepšujú pružnosť ochabnutej pokožky tela. Pomáhajú pri strate elasticity, bojujú proti celulitíde, podporujú formovanie postavy a tvarujú a spevňujú poprsie a dekolt. Zaujímavé produkty ponúka napr. značka Tołpa – pozrite sa na Vyplňujúce sérum na poprsie alebo Enzymatické telové sérum, ktoré vyhladzuje a rozjasňuje pokožku.

Regenerácia a hydratácia pokožky tela

V zložení telových sér nájdeme množstvo účinných látok. Okrem zložiek bojujúcich proti celulitíde, môžu byť séra obohatené aj o regeneračné a hydratačné zložky:

  • kyselina hyalurónová – viaže vodu v pokožke, vďaka čomu hĺbkovo hydratuje
  • pupočník ázijský - regeneruje, upokojuje podráždenie, redukuje začervenanie a hydratuje
  • ceramidy – obnovujú poškodenú hydrolipidovú bariéru a udržujú pokožku hydratovanú
  • panthenol – pomáha regenerovať poškodenú pokožku a hydratuje
  • alantoín – redukuje svrbenie a pálenie podráždenej pokožky, upokojuje, regeneruje a hydratuje
  • aloe vera – upokojuje, regeneruje a hydratuje
  • rastlinné oleje – vytvárajú okluzívnu vrstvu, chránia, udržujú hydratáciu vo vnútri pokožky a zabraňujú odparovaniu vody (TEWL)

Na veku nezáleží

Nie je dôležité, či máte 20 alebo 70 rokov. Pokiaľ cítite potrebu zlepšiť vzhľad Vašej pokožky, na nič nečakajte. Každý sme iný – niektorí z nás majú väčší sklon k vzniku celulitídy a strate pevnosti už v mladom veku, iní sa s týmto problémom nikdy nestretnú. Pozorujte svoje telo a zaobstarajte si ošetrujúci produkt presne podľa Vašich potrieb!

pixel