Soli a bomby do kúpeľa

Počet výrobkov: 1

Chvíle, ktoré si vyhradíme na kúpeľ sú dokonalým okamihom relaxu a oddychu. Pre umocnenie zážitku a spestrenie týchto momentov Vám poslúžia bomby a soli do kúpeľa. Guľôčky sa rozpustia vo vode, dodajú krásnu vôňu a vyživia pokožku, zatiaľ čo kúpeľová soľ zabezpečí čistiace, relaxačné a regeneračné účinky. Oba produkty sa postarajú o spríjemnenie kúpeľa a prospejú Vášmu telu. Vyberte si svoje obľúbené doplnky a užite si vo vani dokonalý relax.

Triedenie

Relaxačné soli do kúpeľa

Kúpeľ máme spojený s príjemným relaxom, chvíľkou pre seba a okamihom, keď uvoľníme telo a zmysly. Horúca voda, príjemná pena a úžasná vôňa vznášajúca sa kúpeľňou zaistí dokonalý odpočinok po ťažkom dni. Únava z práce, neočakávané situácie, fyzická aktivita či domáce povinnosti sú často dôvodom, prečo nám chýba energia a jediné, čo v takejto chvíli potrebujeme, je vydýchnuť. Spríjemnite si tento okamih relaxačnou kúpeľovou soľou alebo bombou do kúpeľa, ktoré majú vďaka obsiahnutým aktívnym látkam čistiace vlastnosti a navyše zmäkčujú, hydratujú a upokojujú pokožku tela.


Dozvedieť sa viac

Ošetrujúce zložky v soliach do kúpeľa

V zložení solí a bômb do kúpeľa nájdeme najrôznejšie zložky. Sú vyberané tak, aby sa okrem čistiacich vlastností dokonale starali o pokožku tela bez väčšej námahy. Medzi najčastejšie účinné zložky tak môžeme zaradiť:

  • kozie mlieko – cenná zložka; účinne hydratuje, vyhladzuje a zanecháva pokožku príjemne mäkkú na dotyk
  • olej z borovice - má baktericídne účinky, upokojuje zápalové prejavy, urýchľuje proces hojenia a tonizuje. Vďaka svojej charakteristickej vôni borovicového lesa navyše stimuluje zmysly a má relaxačné účinky
  • olej z levandule – v aromaterapii najčastejšie používaný olej; ideálny pre podráždenú pokožku. Účinne upokojuje a má relaxačné účinky
  • olej zo santalového dreva – vyniká svojou krásnou, typickou vôňou; uvoľňuje a upokojuje
  • morskú soľ – bohatá na minerály; má antibakteriálne účinky a spevňuje
  • prírodná termálna soľ Zabłocka – bohatá na cenné minerály; čistí, upokojuje a vyživuje
  • epsomskú soľ – má relaxačné účinky
  • jódobrómovú soľ Bocheńska – liečivá soľ; má antiseptické účinky a uvoľňuje. Ideálna najmä pre atopickú a alergickú pokožku
  • bambucké maslo – premasťuje, hydratuje a zmäkčuje

Soľ do kúpeľa - použitie

Skúste na chvíľku vypnúť. Zabudnite na stres, oddychujte a potom si pripravte relaxačný kúpeľ. Naplňte vaňu horúcou vodou, pridajte do nej požadované množstvo soli a premiešajte. Pokiaľ si nie ste istí množstvom soli, riaďte sa vždy odporúčaním výrobcu uvedeným na obale. Preferujete kúpeľové bomby? Vložte ju celú do vody a nechajte chvíľu rozpustiť. Potom ju vyberte, dobre osušte a odložte na ďalšie použitie – to sa týka bômb, ktoré naozaj dlho vydržia. Na trhu nájdete aj jednorazové šumivé kúpeľové bomby, ktoré ponoríte a necháte rozpustiť naraz.

Kúpeľ presne podľa predstáv

Nie ste si istí výberom kúpeľovej soli alebo bomby? V širokej ponuke nášho e-shopu nájdete jedinečné prípravky do kúpeľa s ošetrujúcim zložením a krásnou vôňou, ktoré Vám zaistia pocit ako v luxusnom SPA salóne. Prezrite si napríklad ponuku značky Hagi, ktorá ponúka celú škálu kúpeľových solí s liečivým účinkom. Vyskúšajte napríklad himalájsku, morskú alebo jodobrómovú soľ do kúpeľa. Úžasne hydratujú, vyživujú a majú relaxačné účinky. Všetky spomínané produkty sú prírodného pôvodu.

pixel