Gumičky do vlasov

Počet výrobkov: 6

Gumičky do vlasov, rovnako ako kefy či hrebene na vlasy sú povinnou výbavou azda každej ženy. Bez ohľadu na dĺžku vlasov Vám umožnia vlasy zopnúť do copu alebo drdola tak, aby nezavadzali a nepadali do tváre. Dokonalý styling doplnia rôzne vzory, farby či materiál. Voľte materiály, ktoré sú k vlasom šetrné a nepoškodzujú ich. Naša ponuka zahŕňa hodvábne, bavlnené a mikrovláknové gumičky - prezrite si a vyskúšajte ich!

Triedenie

Čelenky a gumičky do vlasov - pohodlie a relax

Nie je nič lepšie, ako zalúžený pocit pohodlia, kedy sú Vaše vlasy zviazané gumičkou, ktorá nespôsobuje bolesť a neťahá. Čelenky a gumičky do vlasov, ktoré sú k dispozícii v našom e-shope, sú navrhnuté tak, aby optimálne sedeli a zároveň znižovali riziko poškodenia jemných vlasov. Sú predovšetkým:

  • elastické a odolné,
  • trendy,
  • z vysoko kvalitných materiálov.

Dozvedieť sa viac

Látkové čelenky - výhody

Čelenky sú skvelé nielen ako trendy vlasová ozdoba, ale aj ako užitočný doplnok v stylingu o Vaše vlasy. Vlasy vďaka nim nepadajú do očí a tváre, takže ich oceníte napríklad počas každodenného čistenia pleti či počas aplikácie krémov alebo ďalších ošetrujúcich produktov. Vlasy tak zostanú dokonale čisté a Vy sa môžete plne sústrediť na Vašu ošetrujúcu rutinu.

Hodvábne gumičky do vlasov

S našimi hodvábnymi gumičkami vnesiete do Vašej každodennej starostlivosti skutočný nádych luxusu. Hodváb je známy svojimi antistatickými vlastnosťami a k vlasom je nesmierne jemný. Pokiaľ si zvolíte hodvábne gumičky, investujete tak do zdravých a krásnych vlasov. A to nie je všetko! Čo Vám ešte používanie hodvábnych gumičiek prinesie?

  • hodvábne gumičky sa z vlasov nezošuchujú a držia ich stále na jednom mieste,
  • neelektrizujú,
  • sú elegantným módnym doplnkom pre Vaše vlasy.

Zvoľte si len tie najlepšie vlasové doplnky a doprajte svojim vlasom to, čo potrebujú. Vysoko kvalitné gumičky a praktické čelenky nesmú chýbať ani vo Vašej kozmetickej taštičke.

pixel