Eko-zubné pasty

Počet výrobkov: 4

V komplexnej starostlivosti o ústnu dutinu nesmie chýbať zubná pasta. V našej ponuke nájdete okrem iných aj prírodné zubné pasty, napríklad s prírodnou bieliacou a antibakteriálnou zložkou - aktívnym čiernym uhlím či ďalšími prísadami. Účinne čistia a prírodne bielia zuby. Vyskúšajte ich!

Triedenie

Zdravé zuby s ekologickou zubnou pastou

Čisté, zdravé a lesklé zuby sú výsledkom správnej každodennej ústnej hygieny a kvality používaných produktov. Aby bola hygiena účinná, je mimoriadne dôležité vybrať si správnu zubnú pastu, prispôsobenú Vašim individuálnym potrebám. Zubné pasty v prvom rade čistia, ale pomáhajú zuby aj bieliť (bieliace zubné pasty), starajú sa o zdravie ďasien a samozrejme osviežujú dych. V ponuke nášho e-shopu nájdete aj ekologické a prírodné zubné pasty ekologických poľských značiek La-Le, Mohani či Sylveco, obohatené o rastlinné extrakty a aktívne uhlie, ktoré sú jemné a príjemné na používanie. Zubné pasty sú tradične uzavreté v tube, ale nájdete ich aj v unikátnej forme - uzavreté v sklenenej dóze.


Dozvedieť sa viac

Dôležité zložky v prírodných zubných pastách

Ekologické zubné pasty obsahujú zložky, ktoré účinne čistia povrch zubov, bielia ich, majú antibakteriálne vlastnosti a osviežujú dych. Nájdete v nich prísady ako:

  • extrakt z mäty – dodá Vášmu dychu príjemnú sviežu vôňu,
  • aktívne uhlie – odstraňuje sfarbenia na zuboch, čistí a bieli,
  • stévia – zaisťuje správnu hygienu ďasien,
  • kurkuma – má bieliace a antibakteriálne vlastnosti,
  • xylitol - má vlastnosti predchádzajúce vzniku zubného kazu,
  • kokosový olej – je prírodný bieliaci prostriedok, má antibakteriálne vlastnosti, čistí zuby,
  • mätový olej – má protizápalové a osviežujúce vlastnosti.

Aktívne uhlie na v zubných pastách

Už dlhé roky sú zubné pasty obohatené o prídavok aktívneho uhlia. Je to spôsobené jeho jedinečnými vlastnosťami a účinným pôsobením. Drevené uhlie má poréznu štruktúru, vďaka čomu pomáha mechanicky odstraňovať zafarbenia, usadeniny, zubný kameň a nečistoty z povrchu zubov. Účinne odstraňuje zafarbenia, spôsobené pitím kávy, čaju, džúsov, ako aj sfarbenia a usadeniny, súvisiace s fajčením cigariet. Okrem toho aktívne uhlie účinne eliminuje rozvoj baktérií a toxínov v ústnej dutine.

Starajte sa o svoje zuby každý deň s najlepšími prírodnými zubnými pastami.

Prezrite aj: Zubné kefky, Ekologické sviečkyDoplnky

Prečítajte si: Kozmetické certifikáty. Čo znamená, že je kozmetika prírodná?

pixel