Prípravky po opaľovaní na tvár

Počet výrobkov: 8

Ak je vaša pokožka po slnení červená, podráždená a napätá, je čas siahnuť po prípravkoch po opaľovaní! Sú určené na starostlivosť po opaľovaní, ich receptúry sú zložené z upokojujúcich, ošetrujúcich a ochranných zložiek. Často sa stretnete s aloe vera, či panthenolom. Vybavte sa prípravkami po opaľovaní a cíťte sa pohodlne!

Triedenie

Čo použiť po opaľovaní tváre?

Dlhé hodiny opaľovania a vystavovania sa slnečnému žiareniu môže spôsobovať začervenanie a podráždenie pokožky. Výsledkom je samozrejme aj krásne opálenie, napriek tomu sa oplatí pokožku upokojiť a dopriať jej dostatočnú hydratáciu a regeneráciu. tento efekt zaistia zložky ako aloe vera, panthenol alebo vitamín E, vďaka ktorým sa vyhnete nepríjemnému zlupovaniu pokožky, nadmernému vysušeniu alebo pocitu nepohodlia. Na hydratovanej, ošetrenej a zdravej pleti vyzerá make-up lepšie, preto pokiaľ sa každý deň líčite, doprajte pleti starostlivosť aj po opaľovaní.

Dozvedieť sa viac

Ako funguje kozmetika po opaľovaní?

Hlavnou úlohou kozmetiky po opaľovaní je pleť regenerovať. Pôsobenie slnka narúša hydrolipidovú bariéru, preto ju treba obnoviť správnou starostlivosťou. Dôležité je tiež zaistiť pleti dostatočnú hydratáciu a upokojenie. Výborným riešením sú gélové konzistencie, ktoré pleť príjemne chladia a redukujú začervenanie pleti.

Zložky v prípravkoch po opaľovaní

  • aloe vera – upokojuje podráždenú pokožku, hydratuje a regeneruje
  • panthenol – zmierňuje podráždenie, hydratuje, regeneruje a urýchľuje hojenie
  • alantoín – upokojuje a minimalizuje podráždenie
  • extrakt z pupočníka ázijského - regeneruje, má protizápalové účinky, hydratuje, urýchľuje hojenie rán a upokojuje podráždenie
  • vitamín E – urýchľuje regeneráciu, spomaľuje proces starnutia a neutralizuje voľné radikály
  • extrakt zo zeleného čaju – pôsobí proti voľným radikálom, má protizápalové účinky a upokojuje podráždenie a začervenanie

Akú kozmetiku po opaľovaní zvoliť?

Na trhu sú dostupné rôzne varianty ošetrujúcej kozmetiky po opaľovaní. V prípade prípravkov na tvár sú to najčastejšie krémy alebo gély. Krémové, ale rovnako aj gélové konzistencie poskytujú pleti potrebné zložky. Rozdiel je iba v preferovanom výslednom pocite, ktorý zanechajú na pokožke. Krémové prípravky príjemne obaľujú pokožku, upokojujú a zaisťujú pocit pohodlia, naopak gély okrem ošetrujúcich vlastností ešte chladia a osviežujú. Pokiaľ sa rozhodujete, ktorý z prípravkov si zaobstarať, vyberte si ten, ktorý najviac zodpovedá Vašim preferenciám.

 

 

pixel