SPF v tyčinke

Počet výrobkov: 21

SPF v tyčinke je účinný a pohodlný spôsob, ako poskytnúť pleti vysoký stupeň ochrany v praktickom balení, ideálnom na cesty. Obsahuje zložky, ktoré chránia pred škodlivým UVA a UVB žiarením. Tyčinka umožňuje ľahkú, precíznu a komfortnú aplikáciu. Malé balenie sa dokonale zmestí do kabelky, čo je ideálne pre rýchlu a jednoduchú reaplikáciu počas dňa. Siahnite po opaľovacej tyčinke a chráňte svoju pleť po celý rok!

Triedenie

SPF v tyčinke – pohodlná a účinná ochrana

Ochrana pred slnečným žiarením je kľúčovým krokom v každodennej starostlivosti o pleť. Kompaktná opaľovacia tyčinka umožňuje pohodlnú aplikáciu a skutočné účinky. Na našej stránke nájdete širokú ponuku SPF tyčiniek na opaľovanie, ktoré zaistia ochranu pred UV žiarením, predčasným starnutím, spálením a poškodením pokožky.


Dozvedieť sa viac

UV tyčinky – ako fungujú?

SPF krém v tyčinke je výnimočné riešenie, ktoré účinne chráni pred škodlivým UV žiarením. Môže obsahovať chemické filtre, ktoré absorbujú slnečné žiarenie alrebo minerálne (fyzikálne) filtre, ktoré odrážajú a rozptyľujú UV žiarenie. Najčastejšie však tieto prípravky obsahujú zmiešané filtre (kombináciu chemických a minerálnych UV filtrov), vďaka čomu zaisťujú účinnú a komplexnú ochranu.

Opaľovací krém v tyčinke – výhody používania

Tyčinky na opaľovanie sú všestranným prípravkom, ktoré v sebe kombinujú ochranu pred UV žiarením a ošetrujúce vlastnosti. Tu je niekoľko príkladov, prečo je používanie SPF krému v tyčinke výhodné:

  • účinná ochrana: opaľovacia tyčinka zaisťuje účinnú ochranu pred škodlivým UV žiarením. Chráni pokožku pred spálením, fotostarnutím a ďalšími negatívnymi účinkami slnečného žiarenia,
  • pohodlná aplikácia: vďaka tuhej forme je aplikácia prípravku naozaj jednoduchá a zároveň precízna. SPF tyčinku môžete nanášať na celú tvár alebo iba jej vybrané časti,
  • ideálny pod make-up: SPF krém v tyčinke môže slúžiť ako úžasná báza pod make-up. Chráni pred slnečným žiarením a zároveň vytvára hladký povrch, uľahčuje nanášanie make-upu a ďalšej dekoratívnej kozmetiky,
  • starostlivosť a hydratácia: množstvo ochranných SPF tyčiniek obsahuje ďalšie ošetrujúce zložky s hydratačným alebo vyživujúcim účinkom. Vďaka tomu chránite Vašu pleť pred UV žiarením, ale zároveň sa o ňu staráte a zaistíte jej nevyhnutné vyživujúce zložky.

Aké SPF v tyčinke zvoliť?

Výber vhodnej opaľovacej tyčinky je dôležitým krokom pre zaistenie dostatočnej ochrany pred škodlivým UV žiarením. Výber závisí od konkrétnych potrieb Vašej pleti a Vašich osobných preferencií čo sa týka aplikácie a konzistencie prípravku. Pri výbere však venujte pozornosť týmto dôležitým faktorom:

  • stupeň SPF ochrany: opaľovacie krémy v tyčinke sa líšia stupňom ochrany, ktorý je vyjadrený indexom SPF (Sun Protection Factor). Vyberajte prípravky s takým stupňom ochrany, ktorý potrebujete. Napr. SPF 30 alebo SPF 50,
  • ošetrujúce zložky: zamerajte sa na zloženie SPF krému v tyčinke. Vyberte si produkt, ktorý obsahuje ošetrujúce zložky ako antioxidanty, vitamíny alebo hydratačné látky. Vďaka nim bude Vaša pokožka nielen chránená, ale aj vyživená a hydratovaná,
  • konzistencia: UV filtre v tyčinke sa od seba líšia konzistenciou. V našom e-shope nájdete ľahké, gélové, nemastné textúry, ako aj krémové, bohaté konzistencie. Vyberte si konzistenciu na základe Vašich preferencií. Niektorí ocenia ľahké textúry, ktoré sa rýchlo vstrebávajú a iní zase krémové konzistencie, ktoré sú na pleti znateľné.

V ponuke obchodu Cosibella nájdete prípravky renomovaných značiek, ktoré špeciálne vytvorili vysoko kvalitné ochranné tyčinky s SPF. Vyberajte napríklad zo značiek Abib, Beauty Of Joseon alebo RoundLab. Vďaka SPF tyčinkám týchto značiek si môžete byť istí, že ste si vybrali účinný ochranný prípravok so starostlivo vybraným zložením.

Prezrite aj: Pleťové krémy s SPFSamoopaľovacie prípravky na tvárPrípravky po opaľovaní na tvár

Prečítajte si: Tónovacie krémy na pleť s SPF filtrom – prepojenie make-upu a starostlivosti!

pixel