Nočné pleťové masky

Počet výrobkov: 28

Pleť sa v noci regeneruje a my jej v tomto procese dokážeme výrazne pomôcť! Riešením sú celonočné masky, ktoré pracujú počas toho, ako my odpočívame. Vyberte si nočnú pleťovú masku, vhodnú pre Vašu pleť, a dotiahnite svoju večernú rutinu starostlivosti o pleť k dokonalosti!

Triedenie

Starostlivosť o pleť v noci - vyberte si nočnú masku

Pokožka počas nášho spánku intenzívne a neustále pracuje. Pretože dochádza k sérii regeneračných procesov, je spánok ideálna príležitosť, ako dodať pleti potrebné aktívne látky. V zložení masiek na noc nájdeme účinné ošetrujúce zložky s intenzívnymi vlastnosťami. Vďaka tomu môže pokožka po celú noc čerpať z masiek len to najlepšie. Každý typ pleti potrebuje vhodnú starostlivosť a pokiaľ do Vašej rutiny zaradíte 1x týždenne práve nočné masky, dočkáte sa úžasných výsledkov vo veľmi krátkej dobe.

Dozvedieť sa viac

Typy nočných masiek

Masky na noc môžu mať rôzne účinky, najčastejšie však intenzívne regenerujú. V ponuke nájdete masky s ľahkou konzistenciou, ktoré sa dobre vstrebávajú, ale dostupné sú aj bohaté, husté masky, ktoré zanechávajú na pokožke okluzívnu vrstvu. Zodpovedajú potrebám všetkých typov pleti. Bez ohľadu na to, či je Vaša pleť citlivá, suchá, aknózna, zrelá alebo zmiešaná – u nás si ideálnu masku určite vyberiete. V zložení masiek nájdete oleje, maslá, rastlinné extrakty, peptidy, ceramidy, kyselinu hyalurónovú, skvalán či kyseliny.

Ako používať nočné pleťové masky?

Začnite dôkladným odlíčením pleti - odstráňte make-up a pleť následne vyčistite Vašim obľúbeným čistiacim prípravkom a nakoniec aplikujte tonikum. Pokiaľ chcete účinky masky podporiť, naneste pod ňu ešte hydratačné alebo upokojujúce sérum. Na takto pripravenú pleť vmasírujte Vami vybranú masku. Ráno tvár očistite spôsobom, akým ste zvyknutí. Vaša pleť bude dokonale pripravená na rannú ošetrujúcu rutinu.

Efekty pravidelného používania nočných masiek

Zaradenie nočnej masky do Vašej ošetrujúcej rutiny a jej používanie aspoň 1x týždenne Vás môže príjemne prekvapiť. Výsledné efekty sú samozrejme závislé od typu masky. Exfoliačné masky vyhladzujú a rozjasňujú, hydratačné, regeneračné a vyživujúce masky zmäkčujú a spevňujú a masky proti akné čistia a redukujú akné, nedokonalosti a zápalové prejavy.

Účinné zložky v maskách na noc

Nočná starostlivosť je cenená hlavne pre svoje intenzívne účinky a obsiahnuté aktívne látky. V zložení nočných masiek nájdete predovšetkým:

  • oleje – vyživujú, regenerujú a udržujú hydratáciu
  • kyseliny – exfoliujú, majú protizápalové účinky, regulujú sekréciu kožného mazu a zosvetľujú pigmentové škvrny
  • ceramidy – posilňujú ochrannú bariéru pokožky, chránia pred vysušením, regenerujú a vyživujú
  • peptidy - zlepšujú elasticitu pleti, vyhladzujú vrásky a vyživujú
  • beta-glukán – intenzívne hydratuje, posilňuje hydrolipidovú bariéru pokožky, vyhladzuje a upokojuje podráždenie

Prezrite aj: Nočné krémyOlejové séraPleťové olejeVyživujúce pleťové krémy

Prečítajte si: Kolagénová transformácia: Revolúcia v starostlivosti o pleť

pixel