Peptidove sérum

Počet výrobkov: 84

Séra s peptidmi hrajú dôležitú úlohu v starostlivosti o zrelú pleť. Sú tiež ideálne ako prevencia proti starnutiu pre mladšiu pleť. Peptidy zahusťujú a spevňujú štruktúru pokožky a zlepšujú jej celkový stav. Pre viac informácií si prečítajte náš článok na blogu – Peptidy v kozmetike.

Triedenie
počet výrobkov: 30/84

Aké účinky očakávať od peptidového séra?

Tento druh prípravku je nezastupiteľným krokom v starostlivosti o zrelú pleť. Vďaka jeho úžasným vlastnostiam je však vhodný pre všetky typy pleti. Peptidy plnia kľúčovú úlohu v procese regenerácie pleti a stimulujú tvorbu napr. kolagénu a elastínu, ktoré spevňujú a zlepšujú elasticitu pleti. Peptidy sú tajomstvom mladistvej, zdravej a prežiarenej pleti, ktorá je vďaka tomu na dosah ruky.


Dozvedieť sa viac

Výhody používania séra s peptidmi

Sérum má množstvo pozitívnych vlastností, a preto zodpovedá potrebám takmer všetkým typom pleti. Peptidy majú úžasné účinky, medzi ktoré patria:

  • zlepšenie štruktúry pleti
  • vyhladenie mimických vrások a liniek a predchádzanie vzniku nových
  • hydratácia
  • zlepšenie produkcie kolagénu a elastínu
  • spevnenie a zlepšenie elasticity pleti
  • zjednotenie tónu pleti a zabezpečenie žiarivého vzhľadu
  • urýchlenie procesov hojenia a regenerácie
  • antioxidačné a protistarnúce účinky

Ako sérum s peptidmi používať?

Pre dosiahnutie a dlhodobé udržanie najlepších výsledkov používajte sérum 2x denne, ráno a večer. Pred nanesením séra však pokožku dobre pripravte. Začnite dôkladným odlíčením pomocou balzamu, oleja alebo micelárnej vody a potom dočistite umývacím gélom alebo penou. Následne aplikujte tonikum, ktoré navráti pleti jej prirodzené pH po procese umývania a potom naneste sérum - stačí vmasírovať pár kvapiek Vášho obľúbeného séra do pokožky tváre. Nakoniec aplikujte krém.

Čo sú to peptidy?

Peptidy sú krátke reťazce aminokyselín, ktoré sú základným stavebným kameňom bielkovín. Pôsobia ako signály, ktoré komunikujú s kožnými bunkami a stimulujú ich k akcii. Pre pokožku majú peptidy množstvo výhod, a preto sa stali nepostrádateľnou zložkou v kozmetike pre starostlivosť o pleť. Peptidy sa prirodzene nachádzajú v našej pokožke a fungujú ako jej stavebná súčasť.

Pleťové sérum s peptidmi – aké vybrať?

V ponuke e-shopu Cosibella nájdete účinné séra svetových značiek, napr. prípravky z Južnej Kórey, Kanady, USA alebo Poľska. Ak si nie ste istí, ktoré sérum s peptidmi Vám zaistí najlepšie výsledky, stavte na bestsellery ako je napr. sérum od BasicLab s peptidmi medi, séra s komplexom peptidov od Mary&May alebo peptidové sérum Matrixyl od Timeless. Ak hľadáte účinné séra za výhodnú cenu, môžeme odporučiť liftingové prípravky značky Esfolio alebo Nacomi. Správny výber produktov pre starostlivosť o Vašu pleť je kľúčom k dosiahnutiu výnimočných efektov.

Prezrite aj: Kórejské maskyKolagénové pleťové sérumKrémy s ceramidmi

Prečítajte si: Peptidy v starostlivosti o pleť. Čo sú peptidy a v akej kozmetike ich nájdeme?

pixel