Sérum na vlasy

Počet výrobkov: 28

Starostlivosť o končeky vlasov je dôležitým prvkom pri akomkoľvek type vlasov. Konce sú vystavené štiepeniu v dôsledku mechanického poškodenia a vonkajších faktorov. V našej ponuke nájdete olejové či silikónové séra, ktoré vlasy dokonale ochránia a skrotia. Okrem toho vlasy vyhladia, dodajú im lesk a uľahčia ich rozčesávanie. Nájdite si aj Vy svoje obľúbené sérum na končeky vlasov!

Triedenie

Vlasové séra 

Milujete efekt hladkých vlasov po odchode od kaderníka? Páči sa Vám, že vaše pramene hladko kĺžu medzi prstami a dlho sa nerozdelia? Látky prítomné vo vlasovom sére môžu pomôcť udržať tento stav.Ide o kozmetiku, ktorá je určená na použitie:

  • na koncoch prameňov, ako posledná fáza stylingu, na ochranu vlasov pred poškodením,
  • pre celé pramene, aby sa vlasová starostlivosť doplnila o cenné aktívne látky.

Majú olejovú alebo gélovú konzistenciu, ktorá sa po prameňoch pekne rozotiera. Aktívne látky v nich obsiahnuté pomáhajú vyživovať pramene a vytvárať na ich povrchu ochrannú vrstvu, ktorá chráni vlasy pred škodlivými vonkajšími faktormi a mechanickým poškodením.


Dozvedieť sa viac

Vlasové sérum - čo obsahuje?

Zloženie vlasového séra obsahuje veľa účinných látok, ktoré pomáhajú doplniť každodennú starostlivosť o pramene. Oplatí sa ich spoznať!

Oleje a rastlinné maslá

Oleje a rastlinné maslá sú základnými zložkami vlasového séra. Podporujú procesy vyhladzovania prameňov a pomáhajú zlepšiť ich celkový stav. Medzi tie najpopulárnejšie určite patria:

  • kokosový olej – pomáha dodať vlasom lesk, chrániť ich pred stratou vlhkosti a udržiavať správnu úroveň hydratácie,
  • babasový olej – podporuje zmäkčenie vlasov a prinavracia im lesk,
  • pupalkový olej – podporuje ochranné procesy,
  • arganový olej – pomáha hydratovať, regenerovať a vyživovať pramene,
  • maslá murumuru a cupuacu – podporujú tvorbu ochranného filmu na vlasoch.

Pri výbere séra s olejmi zvážte pórovitosť vlasov. Niektoré značky svoje produkty v tomto smere adekvátne delia. Vďaka tomu dodáte vašim prameňom to, čo najviac potrebujú. Ak však nepoznáte svoju pórovitosť, nič nie je stratené. Pripravili sme aj univerzálnu kozmetiku, ktorá je určená pre všetky typy vlasov.

Rastlinné extrakty

V ponuke sú vlasové séra, ktoré je možné aplikovať aj priamo na vlasovú pokožku. Tieto séra obsahujú okrem iného:

  • extrakt z ruží, ktorý pomáha eliminovať voľné radikály a tonizuje pokožku hlavy,
  • extrakt zo zeleného čaju, ktorý pomáha upokojiť podráždenie a regenerovať epidermis.

Tieto výrobky možno použiť ako doplnok každodennej starostlivosti.

UV filtre

Vlasy sú neustále vystavované škodlivým slnečným lúčom. To prispieva okrem iného k vysušeniu a oslabeniu prameňov, vlasy sa stávajú krehké, náchylné na lámanie, krepatejú a sú suché. Preto sa skôr, než sa tak stane, oplatí siahnuť po sére, ktoré obsahuje UV filtre. Zložky podporujú ochranu pred škodlivými účinkami slnka. Pomáhajú udržiavať prameň v dobrom stave, dokonca aj keď sme vonku v každom počasí.

Silikóny

Silikóny sú látky so zlou povesťou, že sú umelé. Majú však veľa výhod. Pomáhajú vytvárať pevnú ochrannú vrstvu na povrchu vlasu. Podporujú procesy, ktoré zabraňujú poškodeniu alebo vysušovaniu prameňov. Podporujú udržanie zdravých a silných vlasov. Zároveň je potrebné pripomenúť, že pri nadmernom používaní sa môžu hromadiť na prameňoch a viesť k ich nadmernému zaťaženiu. Preto treba postupovať s mierou.

Vlasové sérum - používajte na suché alebo mokré vlasy

Najobľúbenejšie vlasové sérum v e-shope Cosibella je možné použiť dvoma spôsobmi: na suché alebo mokré vlasy. Aplikácia vyzerá v oboch prípadoch podobne:

  • Naneste 1-2 kvapky prípravku do dutiny dlaní a šúchaním rúk zahrejte sérum.
  • Jemne uchopte konce prameňov a pomaly - hladkavým pohybom - rozotrite kozmetiku po vlasoch.
  • Tento pohyb opakujte niekoľkokrát v rôznych smeroch na rôznych častiach prameňov.
  • Ak sa vám zdá, že množstvo produktu nebolo dostatočné, pridajte ďalšiu vrstvu séra.

Pamätajte na moderovanie. Po nanesení príliš veľkého množstva kozmetiky na suché vlasy môžu byť mastné a zlepené. Nebude to vyzerať dobre. Ak však použijete sérum vo veľkom množstve na mokré pramene, môže sa Vám stať, že bude ťažké zmyť toto sérum. Vlasové sérum je jedným zo spôsobov, ako chrániť Vaše pramene pred poškodením. Vyskúšajte prípravky na vlastných prameňoch.

pixel