Samoopaľovacie prípravky na telo

Počet výrobkov: 5

Opálenie po celý rok? So samoopaľovacími prípravkami na telo je to možné a veľmi jednoduché! V priebehu niekoľkých hodín dodajú pokožke prirodzenú hnedú farbu. Ďalšou výhodou je možnosť dosiahnuť požadované opálenie bez nutnosti vystavovať pokožku nebezpečnému UV slnečnému žiareniu. Pozrite si samoopaľovacie prípravky v našej ponuke a získajte bronzový odtieň okamžite!

Triedenie

Opálená pokožka po celý rok

Opálené telo je synonymom letných dní plných oddychu, odpočinku a slnka. Získať bezpečne opálenú pokožku je však veľmi jednoduché aj po celý rok. Príliš dlhé vystavovanie tela slnečným lúčom prináša aj vedľajšie účinky v podobe začervenania, farebných zmien na koži a popálenia. Preto sú samoopaľovacie prípravky na telo úžasnou a neinvazívnou voľbou, ktorá prináša očakávané výsledky.


Dozvedieť sa viac

Ako aplikovať samoopaľovací krém na telo?

Dôležité je správne pripraviť pokožku na samotnú aplikáciu. Deň pred plánovaným použitím samoopaľovacieho prípravku odporúčame vykonať peeling, vďaka ktorému odstránime mŕtve kožné bunky a pokožka sa vyhladí. Nezabúdajte však ani na hydratáciu! Po peelingu vmasírujte do pokožky vyživujúci balzam, olej alebo telový krém. Prípravky na opaľovanie majú rôznu konzistenciu, v podobe krému, séra, balzamu alebo peny. Pokiaľ ide o krémové produkty, stačí ich pravidelne aplikovať na telo a postupne tak vytvoriť efekt opálenia. V prípade samoopaľovacích pien je dôležité aplikovať ich pomocou špeciálnej rukavice. Podľa odporúčania výrobcu sa pena ponechá na pokožke po dobu jednej alebo dvoch hodín, niekedy dokonca aj cez noc a následne sa opláchne vodou. Ide o najrýchlejší spôsob, ako získať rovnomerné a zdravé opálenie, ktoré vydrží.

Čo dokážu samoopaľovacie prípravky?

Je skutočne prekvapivé, aké jednoduché je dosiahnuť efekt krásne opálenej bronzovej pokožky. V kozmetických produktoch je za tento efekt najčastejšie zodpovedný dihydroxyacetón (DHA). Práve on stimuluje kožné bunky k tvorbe melanínu, teda tmavého pigmentu. V zložení je možné taktiež nájsť aj podporné substancie, ako je erytrulóza, ktorá podporuje tvorbu DHA a tiež olej z koreňa mrkvy, ktorý zdôrazní a podporí farbu opálenia. Samoopaľovacie prípravky sú tiež plné ošetrujúcich prvkov, ako sú:

  • kyselina hyalurónová - intenzívne viaže vodu v pokožke, účinne ju hydratuje, zvyšuje jej pevnosť a elasticitu.
  • kokosová voda - osviežuje a hydratuje pokožku.
  • kakaové maslo - na pokožke vytvára okluzívnu vrstvu, ktorá chráni pred vonkajšími vplyvmi.
  • aloe vera - zjemňuje podráždenie a začervenanie, pomáha regenerovať pokožku a hydratuje.
  • betaín - hydratuje pokožku, zjemňuje podráždenie a vyhladzuje.
  • extrakt z malín - funguje ako antioxidant, chráni a vyživuje pokožku.
  • panthenol - regeneruje, zjemňuje podráždenie.

Výrobcovia samoopaľovacích produktov na telo

V ponuke nášho e-shopu nájdete množstvo produktov z kategórie samoopaľovacích prípravkov. Ak premýšľate nad tým, ktorý vybrať, zoznámte sa s ponukou jednotlivých značiek. Značka St. Moriz sa špecializuje na produkty, ktoré zaručujú intenzívne hnedé opálenie. Značka má v ponuke samoopaľovacie séra, balzamy, peny či sprejei, vďaka ktorým získate opálenie rôznej intenzity. Podľa svojich potrieb si môžete vybrať z rôznych možností a intenzity: light, medium aj dark. Poľský výrobca Hagi ponúka samoopaľovacie hmly či oleje s rozjasňujúcim efektom. Veoli Botanica má v ponuke obľúbenú samoopaľovaciu penu a balzam s extraktom z hnedých morských rias.

pixel