Kondicionéry proti vypadávaniu a na rast vlasov

Počet výrobkov: 9

Vypadávanie vlasov je bežným problémom, ktorý trápi mnoho ľudí. Keď máte obavy z toho, že Vám vlasy nadmerne vypadávajú, oplatí sa do starostlivosti zaviesť prípravky, ktoré podporia, posilnia a obmedzia vypadávanie vlasov. Kondicionéry so správne vybranými zložkami vyživujú a posilňujú pramene, dodávajú im lesk a hydratáciu. Siahnite po kondicionéroch z našej ponuky, ktoré sú bohaté na rastlinné extrakty, proteíny a ďalšie účinné látky!

Triedenie

Prečo vlasy padajú? – príčiny

Vypadávanie vlasov je prirodzený proces. Vlasy majú svoj vývojový cyklus a v poslednej fáze dochádza k spontánnemu vypadnutiu, čo je úplne normálne. Denne stratíme až 100 vlasov - zároveň v priebehu česania aj v procese umývania. Pokiaľ však máte pocit, že vlasy padajú vo veľkom množstve, oplatí sa do ošetrujúcej rutiny zaradiť vhodné prípravky. K nadmernému vypadávaniu vlasov môže dochádzať v rôznych fázach života bez ohľadu na pohlavie. Nadmerné vypadávanie vlasov môže byť spôsobené stresom, hormonálnymi zmenami, chorobami, liekmi či nezdravou stravou s nízkym obsahom cenných
makro a mikroprvkov.

Kondicionéry proti vypadávaniu vlasov – spôsob, ako vlasy posilniť

Pravidelné používanie kondicionéra proti padaniu vlasov môže značne prispieť k redukcii nadmerného vypadávania vlasov. V zložení dobrého kondicionéra nájdeme prírodné zložky, ktoré budú posilňovať vlasy, ale aj vlasové cibuľky. Tento typ kondicionéra sa v porovnaní s inými kondicionérmi aplikuje nielen do dĺžok vlasov, ale aj na pokožku hlavy - pretože kľúčom k dosiahnutiu zdravých a silných vlasov je zdravá pokožka hlavy, z ktorej vyrastajú silné vlasy a ktorá im poskytuje vyživujúce látky. Pokiaľ bojujete s problémom padania vlasov, uvidíte, že pravidelným používaním kondicionéra po každom umývaní vlasov zaznamenáte rozdiel.

Prírodné zloženie kondicionérov proti strate vlasov

Prírodný kondicionér plný posilňujúcich zložiek je skvelým riešením pre problém padania vlasov. Pôsobí na niekoľkých úrovniach – hydratuje, udržuje vlhkosť vo vnútri vlasu, posilňuje štruktúru aj folikulu vlasu a uhladzuje. Zvyšuje odolnosť vlasov voči poškodeniu, ktoré môže byť spôsobené vonkajšími vplyvmi. Patrí medzi ne napr. vietor, slnko či mechanické trenie. Ak túžite po hustých vlasoch a hľadáte vhodnú, účinnú kozmetiku, pozrite si ponuku e-shopu Cosibella. Nájdete tu prípravky značiek ako BasicLab, Bandi alebo Daeng Gi Meo Ri. Akonáhle nájdete ideálny kondicionér pre Vaše vlasy, nezabudnite, že systematickosť je kľúčom k dosiahnutiu tých najlepších výsledkov.

pixel