Exfoliačné pleťové masky

Počet výrobkov: 21

Exfoliácia pokožky stimuluje obnovu buniek, zlepšuje vzhľad a celkový stav pokožky a pripravuje ju na ďalšie kroky starostlivosti. Pripravili sme pre Vás enzymatické a kyselinové exfoliačné pleťové masky, ktoré podporujú zlupovanie odumretej epidermy - objavte ich okamžité účinky ešte dnes!

Triedenie

Exfoliačné pleťové masky

Exfoliačné masky sú určené pre ľudí, ktorí si chcú užiť hladkú a žiarivú pleť. Táto kozmetika obsahuje látky, ktoré pomáhajú:

Používanie týchto prípravkov sa odporúča pre všetky typy pleti. Nezabudnite si vybrať masku s prísadami, ktoré vyhovujú Vášmu typu pleti.


Dozvedieť sa viac

Peelingové masky na tvár - čo si vybrať?

Pred kúpou exfoliačnej masky si prečítajte jej zloženie. Vďaka tomu nájdete tú správnu kozmetiku pre Váš typ pleti. Prípravky napr.:

  • AHA a BHA, teda kyselina glykolová, mandľová alebo salicylová, sa odporúčajú ľuďom s mastnou a zmiešanou pleťou, ktorí bojujú s akné a čiernymi bodkami;
  • jemné PHA kyseliny a enzýmy, napr. výťažok z papáje, sú určené pre každého, ale obzvlášť sa odporúčajú ľuďom s citlivou, kuperóznou alebo suchou pokožkou, ktorá veľmi silno reaguje na vonkajšie faktory.

Pred použitím akéhokoľvek prípravku s kyselinami nezabudnite si urobiť test na alergiu. Vďaka tomu sa vyhnete podráždeniu celej tváre.

Aké exfoliačné masky nájdete v našom obchode?

Ponúkame pleťové masky:

  • enzymatické, t.j. tie s jemným zložením,
  • mechanické, t.j. s časticami,
  • výrobky typu gommage, vo forme listu,
  • sérum.

Otestujte každý vzorec a nájdite svoj obľúbený. Peelingové pleťové masky Vám pomôžu spestriť každodenné čistenie pleti, preto Vám odporúčame používať ich pravidelne.

Prečítajte si: Drahá kozmetika, ktorá za to stojí

pixel