Šampóny pre farbené vlasy

Počet výrobkov: 26

Farbené vlasy si vyžadujú potrebnú starostlivosť, ktorá sa komplexne postará o ich stav a predĺži trvácnosť farby. Základom je správne čistenie vlasovej pokožky, preto sme pre Vás pripravili šampóny vhodné pre farbené, odfarbované či chemicky oslabené vlasy. Vyskúšajte ich a presvedčte sa sami!

Triedenie

Ako sa starať o farbené vlasy?

Pokiaľ si farbíte vlasy, dobre viete, že časom farba bledne a stráca na intenzite, vlasy sú suché a drsné na dotyk a je ťažké ich upraviť. Starostlivosť o farbené vlasy je veľmi dôležitá pre zachovanie krásnej farby a zdravej kondície. Farbenie bohužiaľ oslabuje štruktúru vlasu, otvára ich folikulu a vysušuje, preto je veľmi dôležité, aby ste používali správne šampóny, ktoré okrem výborných čistiacich vlastností zároveň hydratujú, vyživujú a chránia. Šampóny pre farbené vlasy obsahujú špeciálne zložky ako emolienty (zmäkčujúce látky) a proteíny, ktoré pomáhajú zachovať intenzitu farby na dlhšiu dobu a chránia pred účinkami vonkajších vplyvov.


Dozvedieť sa viac

Aký šampón je vhodný pre farbené vlasy?

Šampóny pre farbené vlasy sú vyrobené na báze jemných, povrchovo aktívnych umývacích látok, ktoré minimalizujú riziko rýchleho vymývania farby. Hlavným cieľom týchto prípravkov je jemné čistenie, ktoré nenaruší pigmentovú vrstvu na vlasoch. Navyše, sú obohatené o ošetrujúce látky, ktoré hydratujú, vyživujú a obnovujú štruktúru vlasu. Medzi také zložky patria napr. rastlinné oleje: avokádový, makadamový, ricínový a arganový. Ďalej tiež proteíny, keratín, med a kyselina hyalurónová. Vďaka prítomnosti týchto zložiek si vlasy zachovajú svoju farbu na dlhú dobu, sú mäkké na dotyk, lesklé a bez efektu krepovatých a suchých vlasov.

Prírodné šampóny pre farbené vlasy

Tento druh šampónu je skvelou voľbou pre tých, ktorí oceňujú prírodné zložky v každodennej starostlivosti. Prípravky sú plné rastlinných extraktov, olejov a vitamínov, ktoré sa účinne starajú o vlasy a zároveň zachovávajú ich farbu. Prírodné šampóny jemne odstraňujú kožný maz a nečistoty z celých dĺžok vlasov a pokožky hlavy, zanechávajú vlasy jemné a lesklé a zachovávajú farbu vlasov.

Najlepšie šampóny pre farbené vlasy

V obchode Cosibella nájdete širokú ponuku šampónov na farbené vlasy, ktoré zachovajú intenzívnu farbu vlasov po dlhú dobu. Ak máte farbené vlasy a premýšľate o nákupe vhodného šampónu, v našom e-shope určite nájdete ideálny prípravok pre seba. Vhodná a vedomá starostlivosť je kľúčová pre zachovanie dobrej kondície vlasov. Vyberajte zo šampónov značiek Fanola, Olaplex alebo Masil. Tieto značky sa špecializujú práve na výrobu šampónov, vďaka čomu ich receptúry dosahujú skvelé výsledky.

pixel