Kondicionéry na suché vlasy

Počet výrobkov: 33

Sú Vaše vlasy suché? Pravdepodobne si všimnete fádnosť, deštrukciu či elektrizovanie. Suché vlasy sú odolné voči stylingu a je ťažké dosiahnuť ich požadovaný vzhľad. Rozhodne im chýba hydratácia a výživa, ktorú im dodáte kvalitnými kondicionérmi! V našej ponuke nájdete široký výber hydratačných kondicionérov, ktoré Vašim prameňom dodajú život, vrátia im stratený lesk a uľahčia ich úpravu. Prezrite si našu ponuku a objavte vhodný kondicionér, s ktorým zabudnete na suché vlasy!

Triedenie

Kondicionéry na suché vlasy

Vysušené pramene potrebujú predovšetkým hydratáciu. Siahnite preto po živinách, ktoré obsahujú zvlhčovadlá. Ide o látky, ktoré:

  • pomáhajú zlepšiť úroveň hydratácie vlasov,
  • pomáhajú viazať vodu v prameňoch,
  • podporovať udržanie správnej hydratácie prameňov.

Do tejto skupiny látok patria okrem iného aloe, med, kyselina hyalurónová, niacínamid, pantenol, močovina a glycerín. Suché vlasy je tiež potrebné chrániť pred poškodením. Voľte preto aj kondicionéry s olejmi či silikónmi. Látky pomáhajú vytvárať ochrannú vrstvu na povrchu prameňov, vyhladzujú ich a znižujú riziko straty vody.

Kondicionéry pre suché vlasy – hydratačná starostlivosť

Suché vlasy sú drsné na dotyk, matné na pohľad a majú tendenciu sa lámať. Vyžadujú intenzívnu hydratáciu a regeneráciu, ktorá pomôže navrátiť vlasom stratenú pružnosť a silu. Kondicionéry na suché vlasy sú kľúčom k získaniu silných, mäkkých a dostatočne hydratovaných vlasov. Pozrite sa, aké výhody plynú z pravidelného používania kondicionérov a balzamov a na aké aktívne látky sa pri výbere ideálneho produktu zamerať. Kondicionéry sú nezastupiteľnou súčasťou každodennej starostlivosti o vlasy. Vďaka ich účinkom môžete:

  • vrátiť vlasom hydratáciu: zložky obsiahnuté v kondicionéroch prenikajú do štruktúry vlasu a zadržujú vlhkosť. Vďaka tomu sú vlasy krajšie na pohľad a plné stratenej vitality
  • zlepšiť pružnosť vlasov: vlasy sú pružné, odolné voči poškodeniu a je ľahšie ich upraviť. A jednoznačne sa menej krepovatia!
  • posilniť štruktúru vlasu: zdravý vlas je odolnejší voči poškodeniu vyvolanému vonkajšími vplyvmi. Kondicionéry navyše regenerujú a posilňujú vlasy

Hydratačné zložky v kondicionéroch

Pri hľadaní účinného kondicionéra pre suché vlasy hrá najdôležitejšiu úlohu kompozícia obsiahnutých aktívnych zložiek. Oplatí sa zamerať na hydratačné látky ako:

  • kyselina hyalurónová: hydratuje vlasy a redukuje nepríjemný pocit suchosti a drsnosti
  • keratín: pomáha obnoviť štruktúru vlasu, navracia vlasom pružnosť, zmäkčuje a dodáva vlasom vitalitu
  • oleje: obaľujú vlasy filmom, ktorý zadržuje vlhkosť vo vnútri vlasu. Vďaka tomu sú vlasy nielen hydratované, ale aj chránené pred poškodením

Najlepšie kondicionéry pre suché vlasy

Pokiaľ sú Vaše vlasy suché, ľahko sa strapatia, často sa lámu a počas stylingu nespolupracujú, výber vhodného kondicionéra bude mať značný vplyv na ich stav. V ponuke e-shopu Cosibella nájdete prípravky značiek z celého sveta, ktoré sú výnimočné pre svoje zloženie a osvedčené účinky. Vyberajte z kondicionérov s emolientmi, humektantmi alebo proteínmi, ktoré Vaše suché vlasy rozhodne potrebujú. Pravidelné používanie Vás môže výslednými efektmi príjemne prekvapiť.

pixel