Krémy pre suchú pleť

Počet výrobkov: 167

Majiteľky suchej pleti bojujú s nepríjemným pocitom napätej pokožky. S ohľadom na ich potreby ponúkame produkty s bohatým vyživujúcim zložením a textúrami, ktoré pokožke dodajú hydratáciu, vyživia ju a vrátia jej komfort. Spoznajte našu ponuku a vyberte si ideálny produkt pre seba!

Triedenie
  • 1
  • 2
počet výrobkov: 120/167

Pleťové krémy na suchú pleť

Suchá pleť je veľmi náročná. Potrebuje stálu ochranu pred škodlivými vonkajšími faktormi a zároveň veľmi rýchlo stráca vlhkosť. Navyše celkom rýchlo starne. Preto by jej starostlivosť mala byť viacrozmerná. Na splnenie tejto úlohy sme pripravili široký výber krémov na suchú pokožku.

Obsahujú zložky, ktoré podporujú výživu a hydratáciu epidermis a pomáhajú vytvárať na jej povrchu ochranný film. Vďaka tomu pomáhajú znižovať suchosť.


Dozvedieť sa viac

Krémy na suchú pokožku - čo je v ich zložení?

V obchode nájdete krémy pre suchú pokožku, ktoré sú určené na použitie:

  • na deň - ich zloženie zahŕňa napr. SPF filtre a oleje, ktoré vytvárajú ochrannú vrstvu na povrchu pokožky, čím chránia pokožku pred škodlivými faktormi a zabraňujú strate vody z epidermis;
  • na noc - obsahujú rastlinné výťažky, oleje a látky živočíšneho pôvodu, ktoré podporujú hydratáciu, regeneráciu a obnovu pleti.

Vyskúšajte osvedčené krémy pre suchú pokožku a obohaťte svoju každodennú starostlivosť o Vašu pleť!

Prečítajte si: Čistenie suchej pleti – jemnosť nadovšetko

pixel