Prípravky na odličovanie

Počet výrobkov: 157

Odličovanie je nevyhnutnou súčasťou večernej starostlivosti o pleť u ľudí, ktorí používajú make-up a má výrazný vplyv na stav pleti. Kozmetické prípravky ako micelárne vody, oleje, mlieka a balzamy rozpúšťajú dekoratívnu kozmetiku a odstraňujú nečistoty z povrchu pokožky. Odličovanie je prvým krokom dvojstupňového čistenia, o ktorom si môžete prečítať v našom blogovom príspevku!

Triedenie
počet výrobkov: 30/157

Odličovanie je prvou a veľmi dôležitou etapou večernej starostlivosti o pleť. Dobre vyčistená pleť má obrovský vplyv na účinnosť zložiek v sérach či krémoch, ktoré sú na pleť následne nanášané. Tento krok určite nezanedbávajte a venujte mu pozornosť. Pre správne odstránenie make-upu je potrebná vhodná kozmetika. V Cosibelle nájdete rôzne zloženia a druhy odličovacej kozmetiky. Zvoľte si tú, ktorá najviac vyhovuje Vášmu typu pleti svojou konzistenciou či vlastnosťami.

Aké produkty na odličovanie u nás nájdete?

V našom e-shope nájdete rôzne druhy a formy odličovacej kozmetiky. Vyberajte z prípravkov na odličovanie ako:

  • odličovacie oleje – obsahujú zložky, ktoré rozpúšťajú nečistoty. Majú veľmi jemné zloženie, a preto sú vhodné najmä pre citlivú, suchú a podráždenú pokožku,
  • odličovacie balzamy a maslá - majú pomerne hustú, krémovú konzistenciu, ktorá nezanecháva mastný ani lepkavý film. Obsiahnuté zložky pomáhajú rozpúšťať a odstraňovať make-up,
  • odličovacie mlieka - nie sú také husté ako balzamy, ale môžu zanechať na pleti mastný film. Obsahujú zložky, ktoré odstraňujú make-up a iné nečistoty a zároveň majú ošetrujúce vlastnosti,
  • micelárne vody - majú mierne vodovú konzistenciu. Micelárnu vodu aplikujte pomocou kozmetického tampónu. Tieto odličovače obsahujú micely, ktoré absorbujú nečistoty a odstraňujú ich z povrchu pleti. Produkt z tváre odporúčame po odlíčení opláchnuť. 

Uvedené odstraňovače make-upu sú vhodné pre všetky typy pleti. Výber závisí od preferovanej metódy čistenia pleti alebo od úrovne znečistenia pleti (silný alebo jemný make-up).


Dozvedieť sa viac

Odličovacie prípravky na pleť - ako ich používať?

Každý odličovač má mierne odlišný spôsob použitia. Oleje a balzamy vmasírujte do pokožky tváre, kým sa nečistoty nerozpustia. Odličovacie mlieko alebo micelárnu tekutinu aplikujte na vatový tampón a podržte ho na vybranej časti tváre niekoľko sekúnd. Vďaka tomu, že vatový tampón len jemne pritlačíte na miesto, ktoré chcete odlíčiť sa vyhnete agresívnemu treniu a prípadnému podráždeniu pokožky.

pixel