Séra pre zmiešanú pleť

Počet výrobkov: 101

Séra pre zmiešanú pleť sú kľúčové najmä v prípade, keď má Vaša pokožka rôzne potreby súčasne. Tento špeciálny prípravok normalizuje sekréciu kožného mazu v T-zóne a zároveň dostatočne hydratuje suché miesta na na ostatných častiach tváre. Prezrite si našu ponuku, vyberte si vhodný produkt a dosiahnite pre Vašu pleť vytúženú a potrebnú rovnováhu!

Triedenie
počet výrobkov: 30/101

Sérum pre zmiešaný typ pokožky - efekty používania

Zmiešaná pleť je typ pleti, ktorý sa vyznačuje rozdielnym stavom a potrebami na jednotlivých častiach tváre. Takáto pleť môže byť v niektorých oblastiach suchá a citlivá, na iných zase mastná, s výskytom akné alebo inými nedokonalosťami. Preto sérum pre zmiešanú pleť zohráva kľúčovú úlohu pri udržiavaní jej rovnováhy a zdravého vzhľadu. Viac o starostlivosti o tento typ pleti sa dočítate v našom blogovom príspevku Skintra – účinná starostlivosť o zmiešanú pleť.


Dozvedieť sa viac

Aké sérum pre zmiešanú pleť vybrať?

Pri výbere správneho séra pre zmiešanú pleť sa oplatí venovať pozornosť niekoľkým dôležitým faktorom. V prvom rade by ste si mali vyberať produkty, ktoré sú ľahké, nezaťažujú pokožku a zároveň jej dodávajú potrebné a vhodné zložky. Venujte pozornosť aj tomu, aké zloženie, konzistenciu a záverečný “finish” na pleti preferujete a či hľadáte sérum pre rannú alebo večernú starostlivosť.

Aktívne zložky v sére pre zmiešanú pleť

Vzhľadom na rozdielne potreby v rôznych častiach tohto typu pleti, môže mať sérum naozaj široké spektrum zložiek. Najpopulárnejšie z nich sú:

  • kyselina hyalurónová - známa svojimi silnými hydratačnými vlastnosťami, ktoré  potrebuje a ocení každý typ pleti. Zabraňuje nadmernému vysušovaniu a zadržiava vlhkosť vo vnútri pokožky,
  • vitamín C - má antioxidačné a rozjasňujúce vlastnosti, redukuje začervenanie, zlepšuje pevnosť a pružnosť,
  • ceramidy - obnovujú lipidový plásť a zvyšujú odolnosť pokožky voči vonkajším faktorom,
  • kyselina salicylová - účinne čistí mazové žľazy, redukuje nedokonalosti a reguluje sekréciu kožného mazu.

Prezrite aj: Séra pre mastnú pleťToniká pre zmiešanú pleťSéra s niacínamidomKrémy pre mastnú pleť

Prečítajte si: Čistenie zmiešanej pleti – kľúčová je rovnováha

pixel